Mivel lehet a ruha-molyokat kiírtani? Miért jelentek meg?
5 éves házasok vagyunk. Új házban lakunk. Nincsenek ezeréves ruháink, rend és tisztaság van nálunk. Amíg a szüleimmel éltem molyokról csak hírből (inkább idősek esetében) hallottam, azelőtt sohasem láttam ilyet.
Levendulát olvastam tanácsként, de hol lehet ilyet és milyen formában beszerezni? Valahol a dohányról olvastam még.
Igen a levendula, amit dm-ben, gyogynoveny kereskedesben is betudsz szerezni.
A dohany is lehet, hogy hatasos, de a ruhaid illata milyen lenne?
a dohány a maga nyers állapotában nem büdös!
vegyél olyan tasakos dohányt, amit a sodrós cigibe kell tenni, tegyél kis gombócokat harisnyába, és lógasd fel a ruhák közé.
nagyom cigit tett a kabátok zsebébe, pedig soha életében egy szálat el nem szívott.
Nézz át minden ruhát,ami a szekrényekben van. Ha valamelyiken van esetleg egy kis folt(akár a sminktől is),arra is jöhetnek a molyok.zt ki kell mosnod.
A szekrényt pedig belül mosd jól ki ecettel,hogy a peték is elpusztuljanak. Ha kimostad és kiszellőzőtt,csak akkor tedd vissza a ruhákat.
Utána tehetsz a ruhák közé levendulát,fahéjat,szegfüszeget, de tehetsz egy parfümmel átitatott vattacsomót is. Ezt időnként cserélni kell.
De megefelel egy illatos szappan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!