Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A mosószer nem ugyanaz mint...

Adelrockinga kérdése:

A mosószer nem ugyanaz mint az öblítő?

Figyelt kérdés

2023. febr. 22. 11:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Óriási tévedés a #7-es interpretációja. A mosószer, mint felületaktív anyag nem csak fellazítja, hanem el is távolítja a ruházatból a szennyeződéseket. A forgatás, csapódás, szóval a mosógép munkája segítségével. Ha láthatod (mert látszik, és nem rejtett szifonba ürít a gép) a leszivattyúzott vizet, akkor a mosólúg leszivattyúzásakor lesz koszos a mosógépből távozó víz, és NEM az öblítős utolsó öblítés üríti le a koszos vizet! Az öblítőszer anti-sztatizál, ettől nem tapadnak össze a szálak, és lesz puhább esetleg a kimosott anyag megszáradva. És illat komponenst is tartalmaz az öblítő. De annak a ruhája is tisztára van mosva, aki öblítőt nem használ (de mosószert igen).
2023. febr. 22. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Az öblítő semmit nem öblít ki, az egy rétegben letelepszik a szálakra, hogy puhítsa/illatosítsa azokat.
2023. febr. 22. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
El ne kezdjük az öblítő kontra ecet vitát 😩
2023. febr. 22. 19:49
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
13-as, ez hogy jön ide?
2023. febr. 22. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
#14: a 12-válaszoló, aki minden mosáshoz kapcsolódó kérdéséhez jön ezzel, és elhiteti, hogy a világban csak ő tud rendesen mosni.
2023. febr. 22. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

15, a 12-es vagyok, sosem válaszoltam még ilyen kérdésre, ez most jött szembe és én se értem, miért jöttem volna az ecettel, szimplán arra reagáltam, hogy itt többen azt írták, az öblítő után öblíti a maradványokat.

De mivel ez így van, nyilván más is írhatja, nem csak én, vagy nem csak más, hanem én is, nem olyan fura :D

2023. febr. 23. 06:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Kattintásgerjesztés a cél.

2023. febr. 28. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!