OliaTIRA kérdése:
Mennyi ideig szoktatok takaritani?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 22:06
1/5 anonim válasza:
Mit értesz takarítás alatt? Van az úgynevezett "nagytakarítás", amitől herótom van. Mert miért kell mindent egyszerre,és miért kell hagyni a tennivalókat összegyűlni? Én minden nap porszívózás, felmosás, de ha épp az ablakot piszkosnak látom, megcsinálom. Nem sok idő. Nem pedig halogatom, hogy:na, majd 7végén nagytakarítás, aztán hulla vagyok. Inkább gyakran, és egyből, amint látok valamit (pl. por a szekrényen).
2/5 anonim válasza:
a minden nap egy kicsi adag tényleg jó.
én mondjuk naponta, kétnaponta porszívózok, mert az látszik a legjobban, ha a földön kosz van.
heti 1x felmosok.
a portörlés meg max sátoros ünnepek előtt, mert az tényleg macera, és nem sok türelmem van hozzá.
fürdőszoba heti 1x, konyha meg csak akkor ha nagyot robbantok :D
3/5 A kérdező kommentje:
nem nagytakaritas. konyha szoba furdo . mennyi ido alatt vegeztek?
2010. okt. 4. 23:56
4/5 A kérdező kommentje:
az elsonek igaza van. nekem 3ora meg vegzek. . konyha mosogatas felmosas nappali szoba furdo. a masik ket szobat mindenki maganak takaritja.
2010. okt. 4. 23:59
5/5 anonim válasza:
Én nagyon gyorsan végzek mindennel, 1-1.5 óra és ebben minden benne van. Egyszer már leírtam ennek a trükkjét: nincsenek pl. porosodó felületek - ami van, az pillanatok alatt megvan, nem nagyon áll semmi a padlón, így könnyű feltakarítani, ilyenek. Csak a fürdőszobával nem tudok mit tenni, ott nincs mese, végig kell súrolni mindent.
A konyha mindig tiszta, minden mosogatás után letörlök valamit - hűtőt, pultot, csempét, tűzhelyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!