Indukciós főző lapról hogyan lehet eltüntetni a kiforrott víz nyomát ? Eddig nem sikerült,kis víz ment mellè és körvonalas nyomot hagyott. Esetleg az apró karcokat? Mindenkinél ilyen kényes ? Pedig vigyázva van rá .
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 20:30
1/8 anonim válasza:
A karcokat semmivel, a vízkőnyomokat pedig sima citrom leszedi. Félbevágod és át dörgölőd vele.
2/8 anonim válasza:
Ahogy 1-es írja, lehet citrommal - de olcsóbb ecettel megpróbálni.
Nekem a sütőmet egy olyan tisztítószer karcolta össze amit kifejezetten a fémfelületek karcmentes tisztítására árultak, szóval néha hiába vagy óvatos.
3/8 anonim válasza:
Az vizkő. Citrom, citromsav, ecet leviszi.
4/8 anonim válasza:
Sokat mozgatod az edényeket a főzőlapon?
5/8 anonim válasza:
1+
én mikroszálas törlőkendővel törölgetem. HA valami kifröccsen rá főzés közben papírtörlővel letörlöm. De most veszek üveg kerámia tisztítót
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Azért vannak rajta tologatva az edények ,annyira azért nem vigyáztunk rá . De nem gondoltam,hogy ilyen kényes anyag? Ti mindig emelgetitek,nem tologatjatok rajta? Másnál is karcos ?
2023. febr. 1. 13:12
7/8 A kérdező kommentje:
És valami indukciós lap védőt nem tudtok ajánlani ?
2023. febr. 1. 14:38
8/8 anonim válasza:
Az a karcokra a megoldás, hogy az edény, serpenyő stb alja sérülés mentes és tiszta.
A sérülés, ami lehet egy egyszerű leesés következménye is, ami kialakíthatott és éles felületet. A ráégett dolgok idővel tudnak karcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!