Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Dobba tett öblítő, vagy...

Dobba tett öblítő, vagy mosópor okozhat foltokat a ruhán? És ha igen, mivel tüntethető el?

Figyelt kérdés
Egyszerre tényleg nem lehet beletenni őket?
2010. okt. 3. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Nade valamit nem értek! Először ki kell a ruhát mosni majd utána vizzel öblíteni és utána öblítővel. Az öblítőt a mosásba akarod betenni? Honnan juthat ilyen eszedbe?
2010. okt. 3. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Első! Most ez a divat itt. Többeknek eltömődött az öblítőtartó rekesz vagy a vízszelep nem működik valamiért, ezért ahelyett, hogy kitisztítanák a rekeszt vagy szerelőt hívnának, inkább egyszerűen beleborítják a dobba az öblítőt indítás előtt.
2010. okt. 3. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha összeöntik az öblítőt a mosószerrel ott kémiai reakció zajlik le, a mosás után ezért kell vízzel kétszer öblíteni legalább.És utána öblítőzni.
2010. okt. 3. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Az öblitőtartó rekeszt ki lehet venni, amikor látja az ember,hogykezd sűrűsödni a lerakódás benne.Kitisztitani, aztán működik normálisan.

Az se mindegy, milyen töménységű a szer, mert lehet egy kicsit vizzel higitani. Mondjuk, én nem teszem.

Ha egyszerre van a dobba, hát, kérdéses a hatása. De lehet, hogy a tudatot megnyugtatja. :-)

Ha port tesz az ember a dobba, az összekenheti a ruhát. Ujramosás. Mást nem tudsz tenni.

Ezért használok én folyékony mosószert. Azt lehet a dobba is, meg a rekeszbe, és biztos nem csomósodik össze.

Vagy pedig léteznek olyan folyékony mosószerek, amiben egyszerre van az öblitő is beletéve.

Tehát elgondolkodtató, hogy miért is.

2010. okt. 4. 06:31
 5/5 anonim ***** válasza:

állítólag az ariel folyékonyhoz nem muszáj öblítőt használni.

vagy takarítsd ki a tartályt.

egyszer én is kipróbáltam azt a hülyeséget, hogy öblítőt tettem a dobba. egy vacak alsógatya bánta csak, de legalább tudom, hogy mit nem kell csinálni legközelebb :D

2010. okt. 4. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!