Dobba tett öblítő, vagy mosópor okozhat foltokat a ruhán? És ha igen, mivel tüntethető el?
Az öblitőtartó rekeszt ki lehet venni, amikor látja az ember,hogykezd sűrűsödni a lerakódás benne.Kitisztitani, aztán működik normálisan.
Az se mindegy, milyen töménységű a szer, mert lehet egy kicsit vizzel higitani. Mondjuk, én nem teszem.
Ha egyszerre van a dobba, hát, kérdéses a hatása. De lehet, hogy a tudatot megnyugtatja. :-)
Ha port tesz az ember a dobba, az összekenheti a ruhát. Ujramosás. Mást nem tudsz tenni.
Ezért használok én folyékony mosószert. Azt lehet a dobba is, meg a rekeszbe, és biztos nem csomósodik össze.
Vagy pedig léteznek olyan folyékony mosószerek, amiben egyszerre van az öblitő is beletéve.
Tehát elgondolkodtató, hogy miért is.
állítólag az ariel folyékonyhoz nem muszáj öblítőt használni.
vagy takarítsd ki a tartályt.
egyszer én is kipróbáltam azt a hülyeséget, hogy öblítőt tettem a dobba. egy vacak alsógatya bánta csak, de legalább tudom, hogy mit nem kell csinálni legközelebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!