Öblítő nélkül is lehet jó illatú a ruha? Van valamilyen módszeretek rá?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 16:50
1/8 anonim válasza:
Szekrènybe a ruhák közé teszel illatosítót.
De nem tudom miért kell a ruhának illatoznia. Nem attól tiszta.
2/8 anonim válasza:
Vannak alternatívák: mosóparfüm, mosógyöngy.
De az öblítő elsődleges célja (legalábbis számomra), hogy ne legyenek bolyhosak a ruhák.
Van aki az ecet + illóolaj kombinációra esküszik. Én kipróbáltam, nekem nem jött be. Van a neten, youtubeon nagyon sok ilyen házi öblítő készítős videó, próbáld ki, hátha neked jó lesz.
3/8 anonim válasza:
Elöször is az öblítötöl nem jó illatú, hanem inkább büdöskés lesz, nekem nagyon undorító szag.
Másodszor az a jó, ha a ruhának nincs illata, akkor nem üti a használó illatszereivel egymást. Nincs borzasztóbb, mint amikor az öblítö, a dezodor, a parfüm, stb szaga keveredik, együtt igencsak zavaró tud lenni.
4/8 anonim válasza:
Ok, értük minden héten elmondjátok az öblítő ellen szóló érveiteket, de nem veszitek észre, hogy senki nem kérdezi?
5/8 anonim válasza:
A tiszta ruha szinte szagtalan, max mosópor szagú, az meg van akinek tetszik van akinek nem. Én kifejezetten szeretem ha a ruha illatos és puha. :)
6/8 anonim válasza:
Én már csak a sensitive öblítőket tudom elviselni. Próbáltam ecettel öblíteni, de borzalmas volt a ruhák tapintása.
7/8 anonim válasza:
Nem hasznalok oblitot,ariel kapszulaval mosok,es illatosak a ruhak
8/8 anonim válasza:
Egyszer vettem folyékony bónux 3in1-et. Tartósabb és áradozóbb illatú volt tőle a ruha mint bármelyik öblítőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!