Gyapjú takaróval mi történne, ha 60 C fokon lenne kimosva mosógépben? Esetleg, ha már próbáltad is, mi lett? Mi történne a takaróval és mi a mosógéppel?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hideg vízzel kell mosni, de most érdekel a téma, kérem szépen, aki tudja a választ, írjon! Köszönöm!2023. jan. 12. 13:02
1/12 anonim válasza:
Tönkre menne a szövet. Kinyúlna, kibolyhosodna.
2/12 A kérdező kommentje:
Szerinted egy alkalom esetén is?
2023. jan. 12. 13:05
3/12 anonim válasza:
Férfi gyapjú pulóverből csináltam 6 éves gyerekre valót. 60 fokon mostam ki:)
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, annyit tudok, hogy össze is megy. Köszi.
2023. jan. 12. 13:07
6/12 anonim válasza:
Össze is megy és tömör lesz az egész anyag.
7/12 A kérdező kommentje:
A pulóver egészen más technikával készül, mint a gyapjú takaró! Tehát nyilván vannak különbségek.
Lehet, hogy a pulóver gyapjú fonálból volt kötve.
A takaró viszont többnyire nem kötött szokott lenni, legalábbis engem most nem olyan érdekel.
Nem tudom a technika nevét.
2023. jan. 12. 13:16
8/12 anonim válasza:
Gyapjú szőnyeget is mostam már melegvízben az is összement.
A takarón kell lennie egy kis címkének ami mutatja, hogyan lehet mosni és hány fokon.
9/12 anonim válasza:
Az is fontos, hány %-ban tartalmaz gyapjút.
10/12 A kérdező kommentje:
Ez egy fiktív kérdés, elméleti.
Tegyük fel, hogy a takaró 100% gyapjú vagy ha olyan nincs, akkor a legnagyobb gyapjútartalmú.
2023. jan. 12. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!