Miért nincs illata a ruháknak?
Szóval silan öblítőt használunk.
Anyum úgy tölti rá hogy nem előre mikor elindítja, hanem egyszer kb a felénél, aztán még egyszer 1-20percel az előtt hogy végez a program. Igy kb 1dl megy bele. Mégse lehet érezni a ruhákon akkor se ha szagolgatom.
Mi lehet a megoldás?
1 nem is értem azt amit anyud csinál…. Tökéletesen felesleges.
2 ez mar mostanság a sokadik ilyen kérdés az is számít, hogy már nedves nyirkos az idő máshogy száradnak a ruhák.
3 mosóparfüm, illetve a mosógép kitakarítása sokat segít.
Nekem csak az a kérdésem, hogy miért kell illatosnak lenni a ruhának?
Én is használok öblítőt, de nekem már negyed kupaktól is lehet érezni az illatát. Na persze nem úgy, amire te vágysz, hogy mindenki a Te Silan illatodat érezze…
Nem parfüm illatot várok de mostanában ilyen dohos illata van a ruháknak ha megszagolom őket.
Valszeg a kettes válaszoló írja is hogy miért.
Alul a szűrőt kitakarítani. Plusz a mosószertartályt és havonta-kéthavonta az egész mosógépet.
És megtömni sem szabad nyilván. Sokan itt (is) rontják el, hogy ha összegyűlik jó sok ruha, akkor mosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!