Hogyan tudom kiszedni a piros gyertyát a fehér damaszt abroszból?
Figyelt kérdés
Sikeresen ráfröccsent pöttyökben az abroszra a gyertya, félek hogy eldobhatom.:(2008. dec. 25. 23:58
1/8 anonim válasza:
Gyertyát általában úgy lehet, hogy fehér szalvétán vagy itatóson keresztül vasaljuk az anyagot és mindig cseréljük a szalvétát, amig ki nem jön, de az hogy piros kicsit nehezebbé teszi a dolgot,. esetleg utána ha nincs benne viasz esetleg még domestossal?
2/8 anonim válasza:
Az első válaszoló jó úton jár. :-)
Szóval szerintem óvatosan olvaszd meg (öngyújtóval, gyufával), közben pedig késsel vagy valami szivaccsal kapard le az olvadó viaszt (ez igazából kétemberes munka). Aztán mosd ki, szerintem kijön.
3/8 anonim válasza:
hideg vízbe mártott ecetes ollóval :D
4/8 anonim válasza:
ecetes ollo mindent kiszed hidd el !!!!
5/8 anonim válasza:
nyílt lánggal NE menj neki ! csak vasalóval
de nehéznek tűnik. míg a viaszt kiolvasztod, a festékanyagát belevasalod :(
6/8 anonim válasza:
Az elso válasz a szokásos megoldás, de valoban belevasalhatod a szinezo anyagot a damasztba,ezért probálj ráonteni kevés forrásban levo vizet,ezt azután ha kioldotta a viaszt kimosni fehérítovel.(A domesztosz károsíthatja az anyagot, probáld meg a Vanist)
7/8 anonim válasza:
Én a gyertyát a és a rágót is úgy tudom kiszedni hogy beteszem a fagyasztóba a ruhát,és utána letudom kaparni róla. Vagy ha nagyobb ruhán vagy terítőn van akkor sáraz törölközőt teszek rá, és utána egy fagyasztott húst,nem kell sokáig rajta hagyni.
8/8 anonim válasza:
vagy ha a viaszt felmelegíted hajszárítóval és letörlöd :)
nekem mindig beválik és nem kell nekiesni öngyújtóval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!