Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Eldugult a wc, milyen szer...

Eldugult a wc, milyen szer segithetne?

Figyelt kérdés
Lehet nem ebbe a kategoriaba kellene irnom, de igazabol nem akartam egyeb kerdeskbe rakni, mert felek azt nem nagyon nezik. Szoval, oszinten ma mar vallig belenyultam a wc konyokbe, hogy megkeressem a “lyukat”, de nagyon mely igy nem ertem el, meg hasonlo dolgok, aknabol is kimertuk a cuccot, van az udvaron egy hely ahol mar regebben is ki volt asva, hogy ha ott a dugulas akkor meglehessen oldani, azt is kitisztitottuk, de sajna a dugulas az eleg eselyes, hogy valahol bent van es nem nagyon akarom hogy fel legyen verve a furdo vagy barhol ahol elvan vezetve a cso es a hazban van, maximum ha minden kotel szakad, ezert is szeretnem megkerdezni, hogy ilyen esetben melyik lefolyotisztitot erdemes kiprobalni? Mielott tenyleg az az utolso megoldas amit irtam, hogy nem nagyon szeretnem.:(

2022. nov. 21. 21:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A mai nap is sikertelen volt. Ugyebár megvan lékelve a cső épphogy, ezért szerintem elég minimálisan sikerült elérnem valamit.. az elejében volt 2 nagy ököl méretű szappan vagy zsír lerakódás vagy éppen mindkettő, a slagot megprobaltam feltuszkolni, felment de nagyon nehezen, és olyan érzés volt, mintha sárba dugdosnám, szerintem ide szakember fog kelleni. .:(
2022. nov. 22. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!