Büdös, talán penészes is,2személyes matracot mivel lehet tisztitani?
A két személyes matracot ugyanolyan eljárással lehet tisztítani, mint az egyszemélyes matracot.
Házilag nem tudod perfekt megoldani, keresned kell valami szőnyegtisztító félét, ahol kigőzölik, kifertőtlenítik.
Én is kérdeztem ipari tisztító céget akinek, a Tescoban van az üzletük, de még az egyszemélyes matracot sem vállalták.
Valószínű, hogy meg kell kérdeznem azokat, akik szőnyegtisztítással foglalkoznak.
Elég muris lesz odacipelni, :D mert próbáltam összehajtani és nem sikerült, mivel nagyon vastag, 20 cm-es és elég rugalmas, nem engedi "magát" összegyűrni.
Tedd ki a hidegre, ha van hozzá olyan hely, ahol jól átjárhatja a mostani hideg éjszakák miatt a tiszta levegő.
Én a teraszra tettem, úgy, hogy kiraktam 2db széket, a székeket odatoltam a falhoz, a matracot 45°-ban odatámasztottam a falhoz, 2-3 napig kint lehet, teljesen kiszellőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!