Fekete járólap sötét szürke fugájából hogy tudom kiszedni a port?
Egy szivacs dörzsi fele és valami szappanos víz. Tök mindegy milyen víz, mert nem az a lényeg, hanem a hogy a fuga porusaiból ki kell dörzsöléni a port. Ha egyáltalán biztos, hogy a gipszkarton pora. A sötétszürke fuga hátránya, ha huzatot kap, vagy nem megfelelően kenik fel, kifehéredhet foltokban és azon semmi sem segít.Ez minden sötét és színes fugánál igaz. Ha rosszul van bekeverve az is gond lehet , attól is lehet foltos.
Illetve most olvasom, hogy a fekete járólapon is van fuga, mert azt írtad az utolsó mondatban.Akkor viszont nem akarlak elkesesíteni, de szerintem ráégették a fugát, vagy még rosszabb, ha polírozott , anyagában színezett az a fekete lap, akkor olyan vegyszerrel is felmoshatták utólag, ami megmarta a lap felületét, ilyenkor nem tudsz semmit tenni.
Burkolóiparban vagyok, burkolatrendszereket tervezek, ha konkretizáod a bajt, írj privátot, megpróbálok segíteni.
ezt kerestem a múltkor is neked csak nem találtam meg
Szia!
Nálunk sötétbarna járólap van s.barna fugával. Nekem nem sikerült tökéletesen eltávolítanom a fugaport, meg az egyebeket :(
Pont azért nem akartam fehéret, hogy ne legyen vele gond, erre a szép barna fuga tök szürke lett :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!