Silan vagy Coccolino öblítő?
Figyelt kérdés
Melyik öblítő márkának van tartósabb, valamint kellemesebb illatai?2022. okt. 24. 08:22
2/5 anonim válasza:
Nekem már szinte mindegyik büdös, amit itthon lehet kapni. Annyira koncentráltak, hogy bármilyen keveset is teszek, nem olyan kellemes az illata, inkább olyan fojtogató, főleg a Lenornak.
A Müllerben találtam Lenort, amit a német/osztrák piacra készítenek, sokkal finomabb, kellemesebb az illata, még ha csak egy negyed kupakkal teszek is a teljes mosáshoz.
3/5 anonim válasza:
Szerintem Coccolino, a családom régebben Silan-t használt, de mióta elköltöztem, mi Coccolinot használunk. Szerintünk nagyon kellemes illata van, de lehet csak azért, mert évekig Silan-t használtunk otthon, és valami új illatra vágytam. Illetve még a szekrénybe szoktam akasztani egy coccolino illatosítót, direkt ruhákhoz van, tescoban lehet kapni, vagy DM-ből online rendelni: [link]
5/5 anonim válasza:
Nekem az, amelyik épp akciós, és tetszik az illata. Mindkettőből van olyan, amit akkor sem vennék meg, ha feleannyiba kerül, de mindkettőből van olyan is, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!