Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mitől nem vág rendesen a...

Mitől nem vág rendesen a láncfűrész?

Figyelt kérdés
Kicsit elfáradt a láncfűrészemen a lánc, ezért most megéleztettem géppel. De amikor ráraktam, szinte ugyanúgy nem vágott rendesen. Néztem a láncot, látszik, hogy volt rajta igazítva. Tartaléknak vettem egy rendes, minőségi Stihl láncot, az aztán remekül vágott, de egy idő mintha az is elfáradt volna. (Egy órát fűrészeltem vele, csak fát ért.)
2022. okt. 23. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagy inkább hogy megtanulj egy ilyennel [link]

Bár igazából arra se nagyon jó, mert hozzám szoktak hozni ilyen láncot élezni (nekem van ilyen élezőm) és nagyon rossz élezni mert épp hogy hozzá érintem a köszörűt, már olvad, meg sorjásodik..

Viszont a stihl láncot nagyon jó vele élezni.

Nem mondom kell egy kis gyakorlás hogy az ember ne égesse meg a láncot, de azért nem is egy nagy őrdöngősség!

Amióta van egy ilyenem, mindig beretvaéles a fűrészem

2022. okt. 24. 03:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Sokáig gyárilag szerelt Oregon lánccal vágtam a Partner gépemmel, nem is volt vele semmi gond csak nem haladt előre a munka amíg stihl láncra nem cseréltem. Akkor esett le hogy a gyári láncnak kevesebb vágószemei vannak ami inkább csak bejáratásra szolgál nem hatékonyan dolgozni. Szóval lehet ilyen láncod van ami éles ugyan de ritkán vannak a vágóélei.
2022. dec. 10. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!