Hogyan letezik valaki mosogatogep nelkul?
Figyelt kérdés
Annyira undorító a mosogatàs szerintem.
Nem elég meleg vízben ossze vissza kenegeted a csaladod,rokonok,ismerosok nyalat.
Arrol mar nem is beszelve hogy rohadt sok idot elvesz es még nem is higiénikus.
2022. okt. 22. 09:21
11/15 anonim válasza:
...és a kutyád nyála az nem zavar??
12/15 anonim válasza:
Nálunk nincs, mert nem fér be sajnos sehová. Rohadt sok időt elvesz a mosogatás, nem higiénikus. Nekem nem undorító a családom nyála, rokonokat meg ismerősöket se hívok. Egy ideje annyit segítettem magamon, hogy tálban mosogatok, utána tálban öblögetek, esetleg, ha nagyon habos valami, akkor előtte folyó vízben leöblítem nagyjából.
13/15 anonim válasza:
30 éve van mosogatógépem. Mostanában már alig használom, nem is nagyon hiányzik. Ha vendégek jönnek és sok a mosogatni való, vagy nem vagyok jól, akkor segítség és jó, ha van, amúgy meg elvagyok nélküle.
14/15 anonim válasza:
Najó én kimondom nagyon nehezen lennék meg nélküle. Kb 2 éve van előtte kézzel mosogattam. Előbb kellett volna venni! Undoritónak nem tartom a kézzel mosogatást de az időmet ennél csak jobban tudom eltölteni. Kevesebb viz picivel több áram sokkal több szabadidő és szebben csinálja mint én
15/15 anonim válasza:
Nem undorodom a mosogatástól. Az hogy nem a legkedveltebb házimunka számomra amit el tudok képzelni az biztos. Évekig mosogattam és mindig pici konyhám volt. Viszont mikor házat vettünk akkor a nagy konyhába már tudtam venni egy gépet. Azóta is nagyon szeretem, baba mellett nagyon hasznos. Viszont megcsinálnám kézzel is ha nem tudtam volna venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!