Meszelés után mivel lehet lemosni a csempéröl a meszet?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 20:42
1/13 anonim válasza:
szivacs förzsi része plusz sok türelem. Nálam bevált.
5/13 anonim válasza:
ecetet ne, mert kimarhatja a fugát!!! sok agyas!
szivacs dörzsi fele, meleg víz, szappanos legyen
6/13 anonim válasza:
Ehhehe, bizony, az egész falat ecetbe kell áztatni ahhoz a pár rácseppent mészfolthoz, met gondolom nem a csempét meszelték. A fuga meg amúgy is egy rendkívül puha anyag, nem pedig szinte üvegszerűen kemény, vízhatlan. Hááát ennyit az agyról...:)
7/13 anonim válasza:
A kimarhatja a fugát arra modjuk, amikor a színpigmenteket megsértheti valami, pl. vegyszer. Ez van akkor is, aha a fugára rákerül egy erősebb fürdőszobai tisztítószer, pl, ki is szedi a színt fokozatosa.
utolsó agyas! nem kéne vitatkozni olyannal, aki ezt csinálja.
8/13 anonim válasza:
Agyas Bubu, vitatkozzon veled a hóhér, csempéztem én is már párszor:) Ha valamit nem akarsz megérteni, kár erőlködni. Pusziltatom a pigmentjeidet :)
9/13 anonim válasza:
pigmen : disznó férfiak...
egyébként a nagyját spaklival letolnám, a maradékot meg egy öreg frotírtörölközővel elintézném...
Ecet?!
Hülyeség! Kisfröccsöt kell közben inni :-)
10/13 anonim válasza:
Csak a tapasztalatomat írom.Nekem az jön be,hogy hagyom
megszáradni,majd valami durva textíliával(frottír)
ledörzsölöm.Nedves lemosást nemjavaslom,csak ha már kész
a ledörzsölés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!