Melyik a leghatékonyabb tisztítószer ráégett edényekre?
Van pár régebbi króm főző edényünk amelyeknek az alja nagyon piszkos fekete ráégett a zsíradék és egyéb szennyeződés vastagon és hát eléggé megszenvedek a lesúrolásukkal.Jelenleg a well done hideg zsíroldót használom az ilyen dolgokra mely azért erős mivel csak gumi kesztyűvel használható mert olyan maró hogy tiszta seb lenne a kezem.
Nincs ennél hatékonyabb termék ami könnyebben feloldja az ilyen nagyon makacs szennyeződést?
Szerintem jó a well done.
Én mondjuk súrolóport használok. (A nagyon régi fajtát ami még tényleg súrolt, a maiak nem érnek semmit csak simogatnak)
Ha a Well Dont használod,akkor hagyd rajta legalább egy órahosszáig,és csak azután kezdd súrolni.
Régi tanács: kend be a ráégett részt olajjal. Hagyd rajta 10 percig,majd szappanos fémpárnával dörzsöld kissé vizesen. Addig ismételd,amig nem lesz tiszta a lábos alja. Belül és amikor már kivűl is elég tiszta mosdd ki ecettel. Ha van ráégett rész,akkor forralj benne ecetes vizet. Én minden krómozott edényt időnként áttörlöm ecettel,szép fényesek lesznek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!