Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik a leghatékonyabb...

Melyik a leghatékonyabb tisztítószer ráégett edényekre?

Figyelt kérdés

Van pár régebbi króm főző edényünk amelyeknek az alja nagyon piszkos fekete ráégett a zsíradék és egyéb szennyeződés vastagon és hát eléggé megszenvedek a lesúrolásukkal.Jelenleg a well done hideg zsíroldót használom az ilyen dolgokra mely azért erős mivel csak gumi kesztyűvel használható mert olyan maró hogy tiszta seb lenne a kezem.

[link]

Nincs ennél hatékonyabb termék ami könnyebben feloldja az ilyen nagyon makacs szennyeződést?

2010. szept. 26. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem jó a well done.

Én mondjuk súrolóport használok. (A nagyon régi fajtát ami még tényleg súrolt, a maiak nem érnek semmit csak simogatnak)

2010. szept. 26. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Ha a Well Dont használod,akkor hagyd rajta legalább egy órahosszáig,és csak azután kezdd súrolni.

Régi tanács: kend be a ráégett részt olajjal. Hagyd rajta 10 percig,majd szappanos fémpárnával dörzsöld kissé vizesen. Addig ismételd,amig nem lesz tiszta a lábos alja. Belül és amikor már kivűl is elég tiszta mosdd ki ecettel. Ha van ráégett rész,akkor forralj benne ecetes vizet. Én minden krómozott edényt időnként áttörlöm ecettel,szép fényesek lesznek tőle.

2010. szept. 26. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én minden második-harmadik mosogatáskor ledörzsölöm az ilyen edényeim a fém szivaccsal. Így nem gyűlik össze rajtuk olyan sok szennyeződés. Semmilyen plusz vegyszert nem használok, csak a mosogatószert és egyáltalán nem kell megerőltetnem magam.
2010. szept. 26. 19:28
 4/5 anonim válasza:
Mosogatógép tablettát a tisztítandó edénybe feloldani. Ha nagyon ráégett egy éjszaka hagyni és könnyen el lehet távolítani a ráégett szennyeződést.
2010. szept. 27. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Teszkós hideg zsíroldó, kesztyűvel, és nyitott ablak mellett!! Rajta kell hagyni pár percig, hogy hasson.
2010. szept. 28. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!