Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan takaritsam le a pókpisz...

Hogyan takaritsam le a pókpiszkot a fehér műanyag székről?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 03:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nyalogasd le, te tehetetlen hulye!
2010. szept. 24. 07:10
 2/8 A kérdező kommentje:
nem ilyen buta-bunkótól várok tippeket
2010. szept. 24. 08:21
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
En vagyok buta? Ugy nez ki te nem tudod azt sem, mi az a tisztitoszer meg kefe. idiota
2010. szept. 24. 08:26
 4/8 A kérdező kommentje:
az a szerencse,hogy nem mindenkinek ilyen sértő a modora. szerintem még soha semmit nem takarítottál le,azért tudsz csak ilyen választ adni.attól kérek ötletet,akinek más a felfogása a segítségről.
2010. szept. 24. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sima vízzel lemosható, csak előtte áztasd be. Azaz mosd végig jó vizes szivaccsal és ezt párpercenként ismételd. Kb a harmadik alkalommal simán le tudod törölni.
2010. szept. 24. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia, tényleg nehéz ha rásütötte a nap.. én domestost szoktam rápöttyögtetni, hagyom állni, utána dörzsi szivacs és úgy szépen visszafehéredik, sima víz meg szappanos nekem nem jött be...

Egyébként milyen agresszív emberek vannak itt? kezelésre szorul az ilyen, humorral többre menne, de biztos nincs kertje vagy terasza sem azért nem tudja... üdv

2010. okt. 1. 10:13
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó javaslat tevő egy ÚR.ilyen segítő emberek kellenk ide. kösz a tanács,bevált.
2010. okt. 1. 20:13
 8/8 anonim válasza:
Én Ciffel szoktam.
2010. okt. 8. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!