Vadonatúj wc mitől dugulhat el?
Az imént traumatikus élményben volt részem. :(
WC lehúzás után nem ment le a cucc, hanem megtelt a csésze. Hülye voltam, és rákuldtem még egy adag vizet, mire kiöntött. Néhány perc múlva hallottam egy buggyanást, és szerencsére leereszkedett a víz.
Április végén fejezték be a lakásban a teljes körű vizesblokk-felújítást. Minden csövet kicseréltek, új a wc is, sőt, a társasház függőleges vezetékei is vadonatújak! A lakásban két felnőtt lakik, tehát sem kisállat, sem gyerek nem okozhatott olyan galibát, hogy beleejt valamit. Műanyag wc illatosító sincs, pont ezért, mert a régi wc egyszer ezért dugult el.
A víz hetek óta nehezen megy le, de csak a nagy dolog után.
Mi lehet az oka?
Mit tegyek, hogy ne történjen ilyen?
Rossz kivitelezés.
Vagy beleöntötték a malteros vizet a melósok, láttam már ilyet.
Hát az lehet, hogy sok papírt használok. A nagy kula, hát ezt nem tudom megítélni.
Megkérdezem a férjemet, ő tapasztalt-e ilyet. Mert ha nem, akkor valószínűleg a sok papír.
Most ecetet meg szódabikarbónát öntöttem bele.
"rákuldtem még egy adag vizet, mire kiöntött"
Ezt az >ennek öblítéssel mindenképpen le kell mennie< mentalitást el kellene felejteni, és a másik felnőttnek is szólni kellene, hogy ő is felejtse el. Venni kellene egy nem túl drága eszközt, amivel fel lehet lazítani, vissza lehet húzni vagy több darabra szedni a dugulást okozó cuccost:
#4: igen, a pánik nem a legjobbat hozza ki belőlem.
A másik felnőtt arról tájékoztatott, hogy vele sosem fordult elő ilyen, mármint hogy nem ment le a cuccos.
Szóval valószínűleg én leszek a hibás a sok klotyópapírral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!