Milyen gyakran tisztitjàtok a wc ülőke részét és mivel?
Figyelt kérdés
Nedves törlőkendő szerintetek megfelel ha igen milyet vegyek, ti melyiket ajánlanátok?2022. jún. 7. 18:41
1/15 anonim válasza:
Mindennap
Ha nincs időm nedves törlőkendővel 3xor 1 nap
Egyébként sprayvel szivaccsal majd áttörlöm szárazzal
2/15 anonim válasza:
2 hetente, akkor vagyok 1-1 napot otthon
A hotelben naponta
4/15 anonim válasza:
Minden nap átfújom tisztítószerrel, rámegy a permet aztán fél perc múlva letörlöm sima wc papírral. + a permet mehet a csészébe is, a lehúzó billetyűre a tartájon, mindenhova.
Szerintem megér napi 1 percet.
5/15 anonim válasza:
Én is mindennap.
Sőt az egész wc-t. Kb fél perc az egész.
Bref-et használok. A wc ülőkét úgy szoktam hogy wc papírra nyomok és áttörlöm, a wc-be pedig értelemszerűen belenyomom.
6/15 anonim válasza:
Hetente 2X, nedves törlőkendővel.
7/15 anonim válasza:
A napi fertőtlenítés többet árt, mint használ.
8/15 A kérdező kommentje:
Igen utolsó én sem értek egyet a túlzott fertőtlenítéssel csak kíváncsi vagyok.
2022. jún. 8. 09:49
9/15 anonim válasza:
Illetve a kendők amit emlegetnek, nem mindegyik fertőtlenít. Pl. ezek az illatos drogériás vackok egyeltalán nem.
10/15 anonim válasza:
Attól, hogy illata is van, meg drogériában árulják, még lehet fertőtlenítő hatása (bár nem mindegyiknek van, azt tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!