Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Gyakrabban mossátok a párna...

Gyakrabban mossátok a párna huzatot mint a többi ágyneműt? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés

Én a lepedőt, paplan huzatot 2-3 hetente mosom. A párnahuzatot hetente 2-szer.

Anyám szoktatott rá hogy a párnahuzatot gyakrabban mossam. Mindig mikor nálam járt azt mondta a párnahuzatot gyakrabban kell mosni, látszik hogy zsíros a halyam.

Nekem nem tűnt koszosnak, de elfogadtam. Pedig 2-3 naponta mosok hajat és nem zsírosodik, nem is nyálazom össze mint egyesek.

Mióta átálltam erre tök hamar kikopnak a párnakhuzatok. Nyilván, hiszen 4-6-szor annyit mosom. Pedig kíméletesen, alacsony fordulaton mosok.

Szerintetek is túlzás ez? Mikor még vele és éltem anyám jó ha évente mosott bármit. Ezért is lehet f*szság a tanácsaira hallgatnom.

#mosás #"Mán megint valaki" :-D
2022. jún. 5. 17:25
 1/5 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Nem, hetente mosom az egészet.
2022. jún. 5. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, te szorgosabb vagy nálam. :-)
2022. jún. 5. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A komplett ágyneműt hetente cserélem, a párom kopasz, neki jobban zsírosodik a párnája, 2-3 naponta lecserélem.

Annyi, hogy memóriahabos párnája van, arra sima fehér huzatot húzok, mehet 60 fokos mosásba, így mindig tiszta lesz :)

2022. jún. 5. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hetente, mindent egyben.
2022. jún. 5. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En is minden hetvegen mosom az agynemut, de egyben.
2022. jún. 6. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!