Gyakrabban mossátok a párna huzatot mint a többi ágyneműt? Milyen gyakran?
Én a lepedőt, paplan huzatot 2-3 hetente mosom. A párnahuzatot hetente 2-szer.
Anyám szoktatott rá hogy a párnahuzatot gyakrabban mossam. Mindig mikor nálam járt azt mondta a párnahuzatot gyakrabban kell mosni, látszik hogy zsíros a halyam.
Nekem nem tűnt koszosnak, de elfogadtam. Pedig 2-3 naponta mosok hajat és nem zsírosodik, nem is nyálazom össze mint egyesek.
Mióta átálltam erre tök hamar kikopnak a párnakhuzatok. Nyilván, hiszen 4-6-szor annyit mosom. Pedig kíméletesen, alacsony fordulaton mosok.
Szerintetek is túlzás ez? Mikor még vele és éltem anyám jó ha évente mosott bármit. Ezért is lehet f*szság a tanácsaira hallgatnom.
A komplett ágyneműt hetente cserélem, a párom kopasz, neki jobban zsírosodik a párnája, 2-3 naponta lecserélem.
Annyi, hogy memóriahabos párnája van, arra sima fehér huzatot húzok, mehet 60 fokos mosásba, így mindig tiszta lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!