Hogyan jöjjek rá, hogy mitől van büdös nyilvános WC szag a WC-ben, ha hetente 4-5x nagytakarítát csinálok?
Van nem büdös nyilvános is, de a mi lakásuk olyan, mint a büdös nyilvános WC.
Mitől? Miert lehet, ha rendszeresen takarítom?
Naponta többször szoktak nagytakarítást csinálni ( csempe, járólap,fugák,WC tartaly, WC kagyló kívül belül, ülőke).
Miert büdös?
Öncs egy pohár vizet magasról a wc be és álj elé, még a lábadra is fröcsög belőle. De mivel minden nap mindent körbesikálsz, így 2 esélyes.
A régi dolgok magábaszívták( fa ülőke, fuga).
Vagy veled van a gond.
Esetleg társasházba jöhet a strang mögül még ilyen szag.
Azért heti 4-5x takarítasnál egy háztartasi wc-be nem lesz nyilvánoshúgyszag.
Ennek a kialakulása hetekig eltart.
Ott vagy valami beszívta a hugyot vagy szennyvizet, esetleg a strangban vagy máshol szivárog a szennyvíz.
Napi takarításnál nem érezheted, a hugy szagot,hiába 3 férfi, annak idő kell!
Vagy veled van gond, vagy jön valahonnan- strangból.
Én is rögtön arra gondoltam, hogy tuti van állva pisilő pasi a családban. Hát ettől tud bűz lenni mindig. Egyszerűen melléfröcsög. Nem látod, csak érzed a szagát. Az én férjem mindig azt mondja, hogy ahol ő takarít, ott nem pisil állva... De ha jártál már olyan lakásban ahol csak srácok élnek, ott a szagok is undik tudnak lenni.
Tovább megyek. Itthon, ha mondjuk vendégeink vannak, másnap azonnal kínos takarításba kezdek, mert rögtön megérzem, hogy a férfi vendégek állva végezték dolgukat és egyszerűen undorodom.
A 3 férfi mellett van egy óvodás is. Állva oldja meg, mert azt mondták neki apja és a nagyok, hogy ez a fiús, az ülés lányos.
Óvodás pisinek lehet már ilyen erős szaga?
A baj velem talán az, hogy nem minden pisilésük után takarítok ( irónia;)) , de vendég is érzi, ha betoppan váratlanul ( na, jó, anyukám volt a vendég).
Értsd már meg, hogy nem az állva pisiléstől van! Úgy nőttem fel egy lakótelepi lakásban, hogy 3-an hugyoztunk állva, mégsem volt soha semmilyen húgyszag a WC-ben.
Amikor egyetemistaként 3-an laktunk és 3 hónapig senki nem takarította a WC-t, és mindenki állva hugyozott, na ott már azért volt mit szagolni. De az is csak bent a WC-ben, nem a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!