Mely alkalmak, ünnepek, időszakok előtt szoktatok nagytakarítást tartani?
Figyelt kérdés
Mely ünnepek, alkalmak előtt szoktatok nagytakarítást tartani?2022. ápr. 15. 14:47
1/9 anonim válasza:
Nem szoktam. Mindent akkor csinálok, amikor szükséges, illetve ahogy időm van rá.
2/9 anonim válasza:
Én sem hiszek a szó szerinti nagytakarításban, próbálok mindent a hétköznapokba, heti takarításokba beiktatni.
3/9 anonim válasza:
Semmikor. Évhosszat rendszeresen takarítok, így nem kell évente egyszer az egészet egyszerre megcsinálni.
4/9 anonim válasza:
Nem csinálok kirakat takarítást, csak azért mert ünnep jön. Folyamatosan takarítom a házat, ezért nincs ilyen címen takarítás.
5/9 anonim válasza:
Én is takarítok napi, heti, stb. szinten (melyik munkát éppen mikor kell csinálni). Viszont pl. karácsony előtt ez egy családi program, hogy egyszerre tetőtől talpig kipucoljuk a házat, ezzel is készülünk az ünnepre.
6/9 A kérdező kommentje:
Én sem úgy értettem, hogy ezen alkalmakkal takarítunk, máskor meg nem, hanem, mint az alkalomra, vagy ünnepre való készülődés részeként.
2022. ápr. 15. 22:54
7/9 anonim válasza:
6.Az ünnep miatt külön nem. De pl. most a héten elkezdtem az ablak-és spaletta pucolást, mert jó idő volt hozzá. nem a húsvét miatt.
8/9 anonim válasza:
Soha, komolyabb nagytakaritas maximum akkor van, ha athivjuk a baratainkat, ami unneptol fuggetlen, az ev barmelyik napjan tortenhet, ezen kivul akkor takaritunk, ha kosz van, illetve jo esetben heti 1x, de van, hogy kimarad, faradtak vagyunk, barmi.
9/9 anonim válasza:
Kistakaritás amikor muszáj, nagytakarítás húsvét előtt, és szeptemberben (a harmadik hétvégén van a templomos búcsú) a búcsú elött. Idén elmaradt a tavaszi nagytakarítás, mert átalakitják a szomszéd házat, igy csak szinten tartó takarítás van (porszívózás, portörlés, felmosás, első és utolsó heti többször).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!