Kimostam egy memóriahabos párnát, hiba volt, de hogyan szárítsam meg?
1 hete szárad a radiátoron, de a közepe még nedves
Merjem szárítógépbe tenni?
Azért nedves mert még emléxik rá, hogy kimostad.
:)
Nem is gondoltam volna
El is felejtettem, hogy kimostam
Arra célzok, hogy sehol sem akar megszáradni, hogyan szárítsam meg 100%-osan
Vegyél másikat.
""Az emlékezőhab párna belső magjának a tisztítása sajnos nem lehetséges, mert a memory foam alapanyag nem mosható, ha ennek ellenére mégis kimossuk, akkor szinte biztos, hogy sérül a párna cellaszerkezete és elveszíti pozitív tulajdonságát. A mosószeres mosást követően az emlékezőhab képessége is sérül, ezáltal a memory párna úgy fog viselkedni, mint egy normál hab párna. A háztartásban fellelhető különféle száraz tisztítószerek szintén tönkre teszik a memóriahabot, tehát ne alkalmazzuk az otthoni házi praktikák egyikét se. Próbáljuk inkább megőrizni az emlékezőhab párnánk tisztaságát úgy, hogy egy plusz huzatot húzunk a párnára és így távol tartva az izzadságtól és a nyáltól. A párnákon lévő eredeti, gyári huzatok szinte kivétel nélkül könnyen levehetőek és mosógépben, mosószeres vízben a gyártó által feltüntetett információs címke alapján a megfelelő hőfokon moshatóak. A belső magrészt szellőztetéssel, de nem tűző napfénynek kitéve át lehet szellőztetni, hogy a párna felfrissüljön és a kellemetlen szagok ezáltal könnyebben eltávozzanak. A közvetlen napfénynek kitett párna szerkezete szintén sérülhet az UV sugárzásnak köszönhetően, ezért inkább árnyékos, de jól szellőző helyre próbáljuk kitenni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!