Kilónkénti árban hány forinttól számít olcsónak egy márkás mosópor?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 09:19
1/10 anonim válasza:
Kinek mennyi... szubjektív dolog, a fizetesedhez kepest...
2/10 anonim válasza:
Ha a márkás mosópor olcsó, akkor ott valami gyanús.
3/10 anonim válasza:
A Sparban mondjuk az Ariel mosópor 1400 Ft/kg, de ha leakciózzák, megkapod 1000 Ft/kg áron is.
Ariel, Persil a vezető márkák, Tomi, Surf ezek szinte bárhol kaphatók.
Vannak sajátmárkás termékek is Aldi, Lidl, Tesco, CBA, Coop, Auchan, ezek olcsóbbak, sokan ezekre esküsznek.
Próbálj ki néhányat, por, gél vagy kapszula formában is, és találd meg a neked ár-érték arányban legjobbat.
Aztán öblítőböl, folteltávolítóból ugyanúgy :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi☺
2022. ápr. 5. 18:17
5/10 anonim válasza:
A pénztárcád eldönti, főleg, ha nem ragaszkodsz valamelyik márkához. Vedd figyelembe a 3. válaszoló (11:57) tanácsát is.
6/10 anonim válasza:
A mosópor helyettesíthető mosószódával, ami olcsóbb. Nekem nem volt vele probléma, de valakinek kifakítja, a ruhákat.
7/10 anonim válasza:
Nekem a mosószóda a színeseket kifakította, a fehérek meg csak beszürkültek tőle.
8/10 anonim válasza:
Ma is azzal mostam, fehéret és ugyanúgy fehér maradt. 🤔 Nekem ezzel sosem volt gondom, talán a színfogó kendő miatt 🤷♀️
9/10 anonim válasza:
Nekem valahogy nem jött be, de ha neked működik az szuper! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!