Frosch márka termékeivel mennyire vagytok elégedettek? Melyik terméküket használjátok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 20:03
1/2 anonim válasza:
Én a gránátalmás folyékony mosószert és öblítőt, a citromos folyékony mosószert, a narancsos általános tisztítót és az ecetes tisztítót használom, már 16 éve. Mind lebomlóak, és nem vegyszerek. Nálunk a háztartásban semmilyen vegyszer nincsen, 16 éve átálltunk natúrkozmetikumokra és a tisztító- ill. mosószereink is natúrak illetve bio. Ez megnyugtat. Mind az árukkal, mind a minőségükkel meg vagyok elégedve.
2/2 anonim válasza:
nekem nagyon bevált, bármilyen tisztítószert veszek inkább biot veszek vagy pl. mosószódát vagy ecetet használok, a froschtól kb mindegyiket használtam már és nagyon bevált, kellemes de nem fojtó illatuk van, nem az van hogy órák múlva is érzed, nem irritálja a bőrömet (ez is szempont nálam, főleg hogy ekcémára hajlamos vagyok), könnyen újrahasznosítható a csomagolásuk, illetve van nyuszim, és az ő kuckójában szoktam a babacuccokhoz való fertőtlenítőszert használni. tehát kisállatokhoz, illetve gyerekekhez kifejezetten ajánlott, de eleve az is fontos szempont számomra, hogy bárkit aki a környezetemben él ne mérgezzek le :D ami még szintén nagyon jó, hogy szokott a froschra pl glamour kupon lenni, tehát néha elérhető olcsón is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!