Mennyit kereshet egy takarító óránként? Mennyi az amit nyugodtan el lehet kérni ?
Győr melletti falu, de már több helyet nem vállal. Nemrég a szomszédom is könyörgött neki, de nem vállalta el, mert akkor hétvégén is dolgoznia kéne, azt pedig nem akart. Falu beli, munka után csinálja.
Érdemes lenne fitt nyugdíjas nénit keresni, az én takarító nénim is 1,5- 2 év múlva nyugdíjba megy. Nekem azt mondta, ha nyugdíjas lesz akkor napi 2 házat vállal majd a jelenlegi 1 helyett.
10# 6 vagyok.
Fix árba vagyunk megállapodva, meghatározott munkákra.
És mivel gyerekkorom óta ismerem, mindig is megbízhatónak tartottam, így kapott kulcsot is. Nekem így egyszerűbb meg neki is. Megvan neki mindig a beosztásom, tudja melyik napokon dolgozom, mikor vagyok éjjeles..., szóval általában akkor takarít mikor nem vagyok otthon.
Haza érek és csillog a ház :))
10es , értem azért hülye nem vagyok, annyit tudok hogy most kb.1-2 óra alatt lehet kitakarítani vagy 4-5ora alatt.
Ha azt mondod például hogy ez 4-5ora akkor megmondom,bocsi akkor lassú lehetsz , inkább hagyjuk, és keresek mást.
6 os és utolsó:
Köszi, de nem értem hogy akkor most neked dolgoznak vagy neked vannak embereid .
Az amolyan álomvilág hogy hazamegyek és jupii tisztaság van..
Hajdu-Biharban lakom, sajnos lehet erre nincs ismerősöd ugye?
Nekem épület gépészeim és villanyszerelőim vannak :)
A takarító néni csak maszekba dolgozik nekem, és csak a saját házamban.
Fűnyírásra egyszerűen nem találok senkit, aki dolgozni is akar. Cégnek meg nem fizetek 500 m2-ért heti 30000-et..., 1,5 órás munka, sík terület.
Szóval a fűnyírós embernek sem fizetnék 5000nél többet alkalmanként, úgy hogy én adom gépet. Ha fél órát szán a gép takarítására, akkor is 2500 nettó/óra.
Ara felé nem ismerek senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!