A WC aljában áll a vízkő, mivel lehet eltüntetni onnan?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 14:13
1/18 anonim válasza:
Ha extrém módon vízköves, akkor sósav. Csak arra figyelj, hogy ahogy beleöntöd pár másodperc után már húzd is le, mert megmarja a kagylót. Meg óvatosan bánj vele, nehogy visszacsapódjon az arcodba.
2/18 anonim válasza:
Amit még tanácsolok: próbáld kimerni a vizet, amennyit lehet, mert akkor nem hígul úgy fel. Vízkőoldót hagyj benne legalább egy éjszakára, WC kefével jól dolgozd meg. Valószínűleg többször meg kell majd ismételni, mire eredményes lesz.
3/18 anonim válasza:
Sósav. Én 20% sósavat szoktam a wc-be önteni és hagyom állni is jó darabig. A kagylónak semmi baja nem lesz tőle.
(Sőt, ha véletlenül a kezedre fröccsen, a közhiedelemmel ellentétben akkor sem fog füstölögve azonnal lerohadni a kezed. Lemosod és kész.)
4/18 anonim válasza:
Ne nézzetek hülyének,de a kóla az egyik legjobb szer erre!!Még kiskoromban hallottam,amikor mindenáron kólát akartam inni és ezzel ráztak le a felnőttek.(Hogy még a wc-ből is kiszedi a vízkövet éps egyebeket,képzeld el,mit művel az emberi szervezettel!)
Aztán felnőttem,családot alapítottam és kipróbáltam...Tényleg hatásos...
5/18 anonim válasza:
én duckból a sósavas változatot vettem, belenyomtam és szép fehér lett dörzsölés nélkül, pedig előtte a kanyar tök sötétbarna volt. Nem kellett belenyúlkálni meg szenvedni vele. Csak hagytam állni aztán lehúztam.
6/18 anonim válasza:
A kólát Én is kiprobálom, és ha bejön, soha életben nem iszom kólát.
7/18 anonim válasza:
Mért nem iszol? A szervezetednek szüksége van foszforsavra.
8/18 anonim válasza:
Csak a kólában van foszforsav?
9/18 anonim válasza:
Nekem a piros domestos (antivízkő vagy mi) leszedte, nem kellett sikamika, este bele, reggel már sehol sem volt
10/18 anonim válasza:
13:32!
Nem. Csak nem értem az indokot: Azért mert leszedi a benne lévő foszforsav a vízkövet, mért nem iszol soha többet kólát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!