Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan távolítsam el a szövet...

Hogyan távolítsam el a szövet székből a pisi foltot és szagát?

Figyelt kérdés

Férjem anyukája sajnos demens és egyéb problémája is van, ami miatt bepisil. Pelust veszünk mindig, amit általában fel tud venni és cserél is magának,de előfordul, hogy elfelejti cserélni, mi meg pont nem vesszük észre.

Ez történt ma az ebédnél, miután felálltunk , láttam teljesen elázott a szövet székünk :(

Próbáltam mosószeres vízzel súrolni, de érzem azt a nagyon erős ammónia szagot…

Most kitettem a levegőre a széket, hogy szellőzzön és elmegyek nem sokára a boltba valami hatásosabb szerért.

Tudnátok segíteni, hogy ilyenkor

Mit érdemes használni?

2022. jan. 29. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet vegyél:

[link]

De előtte nem ártana beállítani a széket a kádba és alaposan, hagyományos módon megsikálni és öblíteni, mert nyilván beszívta a szivacs is pisit. Ha csak a felszínt abajgatod, mindig fogod érezni!

2022. jan. 29. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, megvettem! :)

Az a baj, hogy akkora székekről van szó, hogy ezt nem lehet beállítani a kádba, de mivel kismama vagyok és nem sokára érkezik a babánk, hívunk egy kárpittisztítót úgy döntöttünk, mert már más helyen is történt “baleset” :/

Innentől meg ha nálunk van, jobban figyelünk.

2022. jan. 29. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen!:)
2022. jan. 29. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet venni gumilepedőt, azzal le tudod takarni a széket legközelebb, ha jön. Vagy kanapét, ahová leül majd úgyis. Rá egy kis pokróc… Vagy székpárna alá.
2022. jan. 30. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!