Akik mosogatógépet használtok: Melyik programot használjátok leggyakrabban? Hány fokos és hány perces?
A mi gépünkön van egy 40 fokos, üvegkímelő program, ami nálunk a tökéletesre mossa a sütőtálat is. Kb. másfél óra lerövidítve a program. Somat gold gélt használok Somat öblítővel.
Ha van néha nagyon szennyezett tepsi vagy sütőtál, akkor egy 50 fokos eco programot választok.
Én sohasem foglalkoztam ezzel a pontozással.
Igaz,nálam valamiért csak kiírja,hogy: "Hasznos számodra ez a válasz?"
..de ha akarnék,se tudnék pontozni,nincs kiírva semmi más,nincs opciós lehetőség.
Sziasztok bocsi, hogy ide jövök a kérdésemmel de van itt egy pár mosogatógéphasználó. Én meg csak most ismerkedem a géppel. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy az öblítő normális, hogy géles állagú? Vagy esetleg az előző tulajdonosa a gépnek folyékony gépi mosogatószert töltött volna oda? Nem tudom, hogy lehet kivenni azt a tartályt, ki lehet egyáltalán?🤔
Hogy a kérdésre is válaszoljak először mindenből Finish-t vettem: mosogatógép tisztító, só, tabletta, öblítő. Tegnap kipróbáltam a 30 perces 60 fokos programot, majd a pohármosóst ami fogalmam sincs hány fokon mos, de 69 perc volt.😅 Az auto program 122 percet írt ki erre. Ha ezt indítottam volna, akkor menet közben változik vagy rögtön felméri valahogy a gép, hogy most meddig? Jaj bocsi a sok kérdésért itt...
16-os nincs kiírva de a kérdés után lévő pipa, félpipa és x jelentik a hasznos, félig hasznos és nem hasznos értékelést, szóval azok válaszgombok.:)
Köszi ha valaki ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!