Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Akik mosogatógépet használtok:...

Akik mosogatógépet használtok: Melyik programot használjátok leggyakrabban? Hány fokos és hány perces?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Boocsii,az a mosógép! rosszat válaszoltam!
2022. jan. 26. 18:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A mi gépünkön van egy 40 fokos, üvegkímelő program, ami nálunk a tökéletesre mossa a sütőtálat is. Kb. másfél óra lerövidítve a program. Somat gold gélt használok Somat öblítővel.

Ha van néha nagyon szennyezett tepsi vagy sütőtál, akkor egy 50 fokos eco programot választok.

2022. jan. 26. 19:54
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Mi alapján pontoznak itt le válaszokat? 🤔
2022. jan. 26. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem mindenki érti, mi a különbség a like gomb és a hasznosság között. Egy válasz tartalmazhat olyan információt, ami nekem nem tetszik, esetleg zavaró lehet a válaszoló stílusa is, de ha a válasz informatív, akkor nem fogom lepontozni. De ez a jelek szerint nem mindenkinek így működik.
2022. jan. 26. 22:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Lepontozzák azokat a véleményeket, amik nem egyeznek az övékével. Ehhez kell egy bizonyos fokú inteligencia, hogy el tudjuk fogadni mások nézetét, még akkor is, ha az nem egyezik a miénkkel. A lepontozós embereknél pont ez hiányzik.
2022. jan. 27. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sohasem foglalkoztam ezzel a pontozással.

Igaz,nálam valamiért csak kiírja,hogy: "Hasznos számodra ez a válasz?"

..de ha akarnék,se tudnék pontozni,nincs kiírva semmi más,nincs opciós lehetőség.

2022. jan. 27. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Eco program, kb 3 órás. Mindenből Finisht használok. Amikor sietek arra van egy rövid program, 1 órás, ez jóval magasabb hőfokon mosogat.
2022. márc. 12. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok bocsi, hogy ide jövök a kérdésemmel de van itt egy pár mosogatógéphasználó. Én meg csak most ismerkedem a géppel. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy az öblítő normális, hogy géles állagú? Vagy esetleg az előző tulajdonosa a gépnek folyékony gépi mosogatószert töltött volna oda? Nem tudom, hogy lehet kivenni azt a tartályt, ki lehet egyáltalán?🤔

Hogy a kérdésre is válaszoljak először mindenből Finish-t vettem: mosogatógép tisztító, só, tabletta, öblítő. Tegnap kipróbáltam a 30 perces 60 fokos programot, majd a pohármosóst ami fogalmam sincs hány fokon mos, de 69 perc volt.😅 Az auto program 122 percet írt ki erre. Ha ezt indítottam volna, akkor menet közben változik vagy rögtön felméri valahogy a gép, hogy most meddig? Jaj bocsi a sok kérdésért itt...

16-os nincs kiírva de a kérdés után lévő pipa, félpipa és x jelentik a hasznos, félig hasznos és nem hasznos értékelést, szóval azok válaszgombok.:)

Köszi ha valaki ír!

2022. ápr. 11. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!