Fehér mosópor helyett most mit használjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Elfogyott a mosószer itthon a fehéreknek, és kiszeretném mosni őket, de majd csak pénteken tudnék venni mosóport.
Addig mit tudtok ajánlani?
Például az alsóneműt, mivel mossam ki?
Elég bele fehérítő, és öblítő?
2010. szept. 7. 10:28
1/8 anonim válasza:
Nem értem! Ha nincs mosószered akkor mit akarsz helyette használni?
2/8 anonim válasza:
A szines ruhához való mosópor is jó. Az elvileg nem veszi ki a szint, emiatt használják szinesekhez és valszeg nincs benne fehéritő.Attól még jó lehet a fehérhez is.
3/8 A kérdező kommentje:
Első:
Igen, elfogyott a fehér mosószerem, majd pénteken tudok csak venni.
És addig szeretném az alsóneműket kimosni.
Gondoltam rakok bele csak simán fehérítőt, meg öblítőt.
Hm?
2010. szept. 7. 11:48
4/8 anonim válasza:
szódabikarbónát önts a mosópor helyére. szép fehér lesz tőle a ruha.
egyébként azért ennyire nem kell túllihegni. a színes mosópor is megteszi erre az egy alkalomra.
5/8 anonim válasza:
Nyugodtan moss ki a színesekhez valókhoz. A kettő között az a különbség, hogy a fehérhez valóban ún. optikai adalék van, amitől fehérebbnek látszik a ruha, nem biztos, hogy valóban fehérebb lett.....
6/8 anonim válasza:
Régen csak szappannal mostunk,az biztosan van otthon. De csak kézzel mosd ki a fehérneműket. Utána a gépben öblítsd ki,öblítő helyett ecetet használj.
7/8 anonim válasza:
Anyukám samponnal szokott ilyenkor mosni, az is tökéletes. De a színesekhez való is.
8/8 anonim válasza:
mosogatószer, de én sem értem mit kell túllihegni, én speciel csak univerzális mosóport használok, néha folyékonyt, ha olyan anyag, amire tapadnak a mosóporszemcsék....+ ha nagyon kell fehéríteni, akkor szódabikarbóna...ecet+ öblítő vagy csak ecet öblítésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!