Vázolnám a helyzetet: barátnőm rám bízta a mosogatást, s mivel nem akartam mosogatógépbe pakolni nekiálltam gyors kézzel elmosogatni. Na most, a nagy kapkodásban nem figyeltem és a súrolószerrel mosogattam el. Ebből balhé lett. Jogos?
Figyelt kérdés
Tényleg baj ha súrolószerrel mosogatunk? Komoly válaszokat várok, bizonyítékként használnám fel. Köszi!2021. nov. 22. 12:35
11/17 anonim válasza:
Oké, a te életed.
(Nálam ez egy intő jel lenne.)
12/17 anonim válasza:
És becézget is... mókuskám,cicuskám,stb.
Aztán ezek az "állatok" az évek folyamán majd egyre nőni fognak(disznó,birka,marha)
13/17 anonim válasza:
Tartsd meg a súrolószert, most kiderült ilyen kitűnő teszter és cseréld le a barátnődet egy mosogatógépre. Az nem fog fölöslegesen rinyálni.
14/17 anonim válasza:
Keves nézőink: A Papucs és a Házisárkány egyfelvonásos bohózatának ismertetőjét látták.
15/17 anonim válasza:
Az, hogy valaki mosogatóval mosogat, és nem súrolószerrel, az normális, nem pedig rossz beidegződés.
Az, hogy te súrolóval mosogattál, szinpla szerencsétlenség.
16/17 anonim válasza:
ja és attól, hogy levetted a neved, kedves tiberias, még a net nem felejt :D
17/17 anonim válasza:
Tiberias a papucs. Még a nevét is lemosta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!