Kb. 1 év után kimostam a ruháimat (ne röhögj, albérlet), és még mindig érződik rajtuk az a dohos szag, ezek szerint menthetetlenek?
Mosópor, öblítő és meleg szobában szárítsd meg. Ha hideg dohos szobában szárítod akkor lassan szárad, bedohosodik.
Kint is szárithatod ha szép száraz meleg idő van és nem a körút mellett laksz. Sajnos egy darabig nem lesz ilyen idő.
Kapni ilyen fertőtlenítő adalékot a ruhához, Sanytol vagy más is, elvileg jó lehet.... Próbáld meg minél magasabb hőmérsékleten mosni, amit még elbír a ruha és kapni illatgyöngyöket is... Ha tiszta fehér, mehet a Domestos is és utána sima mosás vagy előtte áztasd be abba. Illetve állítólag a szárítógép és abba valami illatgyöngy, illatosító!
Nálunk itthon anyámnál dohos a szekrény és a falak, ha belerakod a ruhát egy nap alatt beveszi újra... Úristen hányszor kellett úgy iskolába mennem és semmi nem vette el, én meg okádtam magamtól és a ruháimtól... Másra futotta, de újra szekrényre nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!