Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Enyhe füstszagban teregethetek...

Enyhe füstszagban teregethetek a teraszon szerintetek? Mennyire veszik át a ruhák a bűzt?

Figyelt kérdés

Bocsássatok meg a talán hülyének hangzó kérdésért, még "kezdő" háziasszony vagyok, és ez az első őszünk kertes házban.

Szeretném még kihasználni ezt a pár szép napot még a szabadban teregetésre, viszont valamelyik szomszéd valószínűleg sz*rral fűt, vagy én nem tudom. Lehet túl érzékeny az orrom. Nem annyira átható a bűz, de azért érezni.

Ti hogy szoktatok ilyenkor teregetni? Volt már, hogy füstösek lettek a ruháitok?

Köszi!

2021. okt. 19. 09:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a radiátor előtt van egy összecsukható szárító, délután kimosok, reggelre szárazak.
2021. okt. 19. 13:00
 12/22 A kérdező kommentje:

Persze, télen evidens, de ilyenkor, az átmeneti időszakban? (Mondom, nálunk nem mennek a radiátorok még)

A párátlanító jó ötlet, köszönöm mindenkinek!

2021. okt. 19. 15:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Átmeneti időszakban, vagy időjárástól függetlenül szárítógép. :D

Vagy nyitott ablak közelébe rakd a szárítót.

2021. okt. 19. 15:39
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Szárítógépet én nem javaslom. Nagyon trendi meg menő, de nagyon hamar tönkre teszi a ruhákat, akármilyen hőszivattyús is.

Párátlanítógép szerintem a legjobb megoldás.

2021. okt. 19. 16:34
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen csak azt a ruhát szabad belerakni, aminek a tisztítási útmutatója engedi. Ezek közül semmit nem tett tönkre nekem az évek során... Miért kell álhíreket terjeszteni? :D

2021. okt. 19. 16:59
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem álhír, hanem az én véleményem, amit tudtommal megoszthatok ezen az oldalon :)
2021. okt. 19. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
én amiket használok 1 tanya , 2 párátlanító 20l/nap 2db , 3 hőszivattyús szárítógép
2021. okt. 19. 20:32
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Párátlanítót vegyél és csináltass egy "szárítószobát" magadnak a kertbe. Hidd el, hogy nagyon hasznos lesz! Fedele-oldala legyen, gyáron szúnyoghálósan. Télen lakásban teregess és párátlanítóval egy kiszobában.
2021. okt. 19. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:

"nagyon hamar tönkre teszi a ruhákat" - ez nem vélemény, hanem ténynek beállított álhír.

Akkor írhattad volna így: "nekem tönkre tette a ruháimat". Ugyanis nem általános igazság.

2021. okt. 20. 08:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Nemár :D Most fejezzük be, a kérdésem bőven megválaszolásra került. Szóval köszönöm szépen Nektek, és ne menjünk át önérzeteskedésbe <3
2021. okt. 20. 11:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!