Akik takarítóként, bejárónőként dolgoznak házaknál, lakásoknál… nektek mi az ami nem fér bele a munkába?
El kellett volna hajtani a pics@ba fizetés nélkül.
Gondolom rézbőrű indián volt.
Dolgoztam takarítónőként 4 évig, életem egy olyan olyan korszakában, amikor a kisgyerekem oviba-suliba vivése-hozása időbeosztásilag másképp nem volt megoldható.
Mindent megcsináltam ami a takarítás fogalmát lefedte és amiben előzetesen megállapodtunk.
Volt ahol a szekrényeket is bizonyos rendszerességgel rendbe kellett tenni, volt ahol vasalni is kellett és a kihűlt ruhát elpakolni. Másutt viszont kihangsúlyozták, hogy a szekrények tilos terület.
Volt ahol a hűtőben is szelektálni kellett lejárat szerint, másutt úszómedencét kellett takarítani, volt akinek az volt az elvárása, hogy csak kézzel, négykézláb, ronggyal jó a felmosás, volt akinél a 36m2-es nappaliban minden alkalommal fogkefével kellett a fehér fugákat átsikálni.
Megcsináltam ezeket, mert így kérték és kifizették.
Első címem egy rózsadombi lakóparkban volt, aztán lassan úgy alakult, hogy ugyanabban a lakóparkban lett minden napra 2 lakásom.
Kérdező!
Ezt az agresszív figurát azonnal rúgd ki, mert lesznek vele még egyéb gondjaid is!
Ma már nekem is takarítónőm van, mert nagy a házam és mozgáskorlátozott lettem.
Próbálj meg vidéki asszonyt keresni, az a tapasztalom, hogy bejárással együtt nem drágábbak és sokkal igényesebben dolgoznak!
Listával vártam, hogy mi a feladat, fel is ajánlottam, hogy az első alkalommal csináljuk meg együtt. Azt mondta nem kell, tizen x éve ezt csinálja.
Azóta nem hívtam többet természetesen.
Megyeszékhely melletti faluban lakunk, sajnos nem egyszerű szerezni valakit.
Csodálom, hogy falun nehezen találsz! Én Pest m-i faluban lakom 20 éve, a fél falu Pestre jár takarítani.
Lehet, hogy a falutokban keresgélsz takarítónőt?
Mert akkor az a hiba!
Ugyanis hiába jár az illető másokhoz takarítani, falubelihez nem megy, mert annak nem lesz a “cselédje”!
Fura, de így van!
Én pl. körben 2 faluval arrébb tettem ki hirdetést boltban, tak.szövben, orvosi rendelőben...stb., mert engem meg falubelivel kapcsolatban az zavart volna, hogy totálisan bele lát az életembe és kibeszél.
Keresek én szinte mindenhol 😃
De mivel szinte a jelentkezők 99 százalékának nincs jogosítványa, vagy autója, így senki nem tudja elvállani.
Az itt is igaz, hogy a falubelik a városba járnak takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!