1 db Ariel mosókapszula hány kg ruhának elég?
Én egyszerre olyan 5-6kg ruhát mosok. Kinézetre tiszta a ruha, de elegendő az 1 db?
Légyszi akik szerint pazarlás stb ne írjanak, mert én én pl folyékonyból hajlamos lennék többet használni, de így teljesen kihasználom a kapszulát.
Nekem 8kg-os gépem van amit mindig megtömök és csak egyetlen kapszulát szoktam használni.
Tiszta is és "illatos" is
Eredetileg 5kg ruhához van.
Gyerekes családokban sokkal gazdaságosabb a kapszula, mert mindig van 5-6 kg szennyes egy színből.
Mi ketten vagyunk, én pazarlásnak éreztem egy fél adag fehérhez bedobni egy kapszulát, ezért álltam vissza a folyékonyra.
Várjál, megnézem a varázsgömbömet.
Ja, nem kell, elég a dobozt megnézni. Ugyanis rajta van, cuki színes rajzokon, hogy egy kapszula egyenlő egy mosás egyenlő 4-5 kg ruha.
4-5 kilóhoz ír 1 kapszulát a doboz.
Nekem 6 kilós mosógépem van, de végülis ha több, ha kevesebb ruhát mosok, mindig 1et teszek bele.
Ezt leszámítva, mindig van itthon egy kis üveg folyékony is, kabátokhoz, cipőkhöz, vagy ha gyorsan át kéne öblíteni 2-3 felsőt, ahhoz felesleges 1 egész kapszula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!