Milyen gyakran cserélitek a porszívóban a porzsákot?
A porzsákon kívül szokott lenni még egy szűrőbetét is. Lehet hogy ez telítődött fel. Azt is ki kell porolni, mosni. Utána szárazon visszatenni.
Én néha aromaolajat is csepegtetek rá, akkor illatosít is.
Ha büdös a porzsák persze cseréld ki. De sztem a szűrőbetét lesz a ludas. Csekkold le.
Vadiúj a porszívó, másfél hónapja vettük. Ennyi idő alatt kellhet tisztítani a szűrőbetétet?
Ez az aromaolaj jó ötlet.
Igen igen érzésre szoktam én is. Nem vacakolok a zsákkal nem kerül olyan sokba. Ha nagyon bőgne a porszívó vagy bűzt eregete, biza kidobnám félig telten is.
Kapaszkodj meg, én lattam olyat is, hogy a porszívót dobta ki mert oly primkó volt, hogy nem tudta hogy zsákot kell cserélni "eeeromlott, nem szív" meg a hatékonyság állító gomb is "elromlott"... XD
Nagy az Isten állatkertje. :D
Én sem a porzsákot sajnálom, csak egyszer már kíváncsi lennék, milyen a piros kijelző. De azt hiszem, ezután sem fogom kivárni. :) A szűrő biztosan rendben van, mert porzsákcsere után megint teljesen szagtalan a kifújt levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!