Mot csináljak a bemattult poharakkal?
Figyelt kérdés
Mosogató gép megmarta es matt lett az átlátszó pohárból pár. Van ra valami gyógyír, praktika? Ecet pl?
(van só a tartályban)
2021. aug. 31. 08:31
1/12 anonim válasza:
Semmit nem tudsz vele csinálni, mert az nem lerakódás rajta, hanem sérülés, a mosogatószertől.
2/12 anonim válasza:
Ez lényegében sok-sok apró karcolás, ezért nem lehet megszüntetni.
3/12 anonim válasza:
Van egy 46 éves poharam és opálos már az üveg. Főztem, mindenféle technikát megpróbáltam, hogy eltűnjön, de nem lehet.
Ahogy a 2-es válaszoló is írta " sok-sok apró karcolás" van rajta.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen anyagú pohár lehet az, mert a mosogatógépből kikerült poharaim tiszták, átlátszóak, karcmentesek és tükör fényesek.
5/12 anonim válasza:
Ha kristálypoharak, akkor menthetetlen a bemattoltságot eltüntetni. Egyéb poharakat mi is berakunk károsodás nélkül a mosogatógépbe.
6/12 anonim válasza:
Bocs, de a kristálypoharak sohasem mattultak még be.
7/12 anonim válasza:
A lúgos mosogatószer megtámadja a nem megfelelő hidrolitikai osztályú üvegtárgyakat, nem kell őket betenni a mosogatógépbe.
8/12 anonim válasza:
Mióta folyékony gépi mosogatószert használok, nincs ilyen problémán.
A keménytabletták nekem is mindent megmartak…
9/12 anonim válasza:
Aztán honnan a túróból tudja az asszonyka milyen a poharak hidrolitikai osztálya és a mosószerek lúgossága?
10/12 anonim válasza:
Beteszi a poharat a mosogatógépbe, és ha opálosodnak, akkor nem megfelelő hidrolitikai osztályba tartoztak. emlékeim szerint nem egy mosogatástól lettek ilyenek, hanem fokozatosan.
Persze inni azért lehet belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!