Egyszemélyes háztartásnak megéri mosogatógépet venni?
8. vagyok.
Van gépünk, mégpedig Bosch márkájú, Sillence Plus, Séria 2.
Nekem is 45 cm-es, 9 terítékes beépített BEKO màrkájú van.
Szép körülmények között élő elvált nő vagyok egy gyerekkel.
Nagyon szeretem, hogy van, nem megy mindennap. Ez már akkora, hogy pl az olajos teflon vagy a légkeveréses sütő olajos edénye is rendesen belefér és nagyságrendekkel tisztább lesz, mint amire kézzel képesek vagyunk.
Egy gyors program is kb 65 fokos vízzel mos, erre mi képtelenek lennénk kézzel. A forró víz fertőtlenít is, az evőeszköz csillogó és cseppmentesen szárad.
Nem több sem a víz-, sem az áramszámlám észrevehetően.
3in1 kapszulával mosogatok benne.
Érdemes valóban több garnitúra (egyforma) tányért és evőeszközt venni, illetve természetesen alap a maradék leszedése, leöblítése.
Persze, hogy nem büdös!
Van egyébként beakasztható illatosító is, de én résnyire mindig nyitva hagyom, illetve a program befejezése után hagyom a dolgokat a forró gőzben ès teljesen kitárt/kiszáradt/kiszellôzött gépbe tolom vissza a kosarakat/ csukom be az ajtót (résnyire).
Szerintem, ha teheted, vedd meg, építtesd be a pultba. A mai világban nem luxus sem ez, sem a klíma.
"Ha rendesen főzöl, akkor abszolút megéri... De ha nem főzöl, akkor nem éri meg azért a néhány pohárért."
Azért aki nem főz, az is használ tányért meg evőeszközöket is, nem mindent pohárból iszik - enni is szokott (otthon is). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!