Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Egyszemélyes háztartásnak...

Egyszemélyes háztartásnak megéri mosogatógépet venni?

Figyelt kérdés
Vagy ha azt a pár tányért, poharat, edényt ha kézzel mosogatom akkor sem pazarolok több vizet, áramot mint amit a mosogatógéppel megspórolnék?
2021. júl. 30. 15:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

8. vagyok.

Van gépünk, mégpedig Bosch márkájú, Sillence Plus, Séria 2.

2021. júl. 30. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem éri meg.
2021. júl. 30. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Aki szerint nem éri meg, annak mosógépe sincs...? Hisz csak naponta 1 bugyi, egy felső, néha egy-egy törölköző vagy nadrág....
2021. júl. 30. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Én egyedül lakok és van mosogatógépem (Ikeás Medelstore) és mindenképpen megéri. Van annyi evőeszközöm, hogy tudok elővenni újat és megvárni míg megteleik valamint kicsit sem büdösödik a mosogatógép akkor sem ha egy hétig nem használom. Rengeteg időt megsprórolt már és vizet is.
2021. júl. 30. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Pont, hogy annak éri meg aki egyedül lakik, mert olyankor minden az ő nyakába szakad. Nincs az hogy az egyik ember takarít, a másik meg mosogat vagy bármilyen kombót is lehetne említeni, ilyenkor minden kis segítség, automatizálás jól jön.
2021. júl. 30. 17:36
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha rendesen főzöl, akkor abszolút megéri, max 2 naponta indítod be, nem naponta. De ha nem főzöl, akkor nem éri meg azért a néhány pohárért.
2021. júl. 30. 22:35
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is 45 cm-es, 9 terítékes beépített BEKO màrkájú van.

Szép körülmények között élő elvált nő vagyok egy gyerekkel.

Nagyon szeretem, hogy van, nem megy mindennap. Ez már akkora, hogy pl az olajos teflon vagy a légkeveréses sütő olajos edénye is rendesen belefér és nagyságrendekkel tisztább lesz, mint amire kézzel képesek vagyunk.

Egy gyors program is kb 65 fokos vízzel mos, erre mi képtelenek lennénk kézzel. A forró víz fertőtlenít is, az evőeszköz csillogó és cseppmentesen szárad.

Nem több sem a víz-, sem az áramszámlám észrevehetően.

3in1 kapszulával mosogatok benne.

Érdemes valóban több garnitúra (egyforma) tányért és evőeszközt venni, illetve természetesen alap a maradék leszedése, leöblítése.

Persze, hogy nem büdös!

Van egyébként beakasztható illatosító is, de én résnyire mindig nyitva hagyom, illetve a program befejezése után hagyom a dolgokat a forró gőzben ès teljesen kitárt/kiszáradt/kiszellôzött gépbe tolom vissza a kosarakat/ csukom be az ajtót (résnyire).

Szerintem, ha teheted, vedd meg, építtesd be a pultba. A mai világban nem luxus sem ez, sem a klíma.

2021. júl. 31. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
Persze hogy megéri. Időt spórolosz vele. Fél programon naponta elindítod, nem kell teli lennie. Ha főzök, napi többször is megy a gép. A koszos edény sincs elöl egész nap. Nem büdös akkor sem, ha másnap reggeli után indítod, főleg, ha csak reggelit, vacsorát eszel otthon.
2021. aug. 2. 10:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ha rendesen főzöl, akkor abszolút megéri... De ha nem főzöl, akkor nem éri meg azért a néhány pohárért."

Azért aki nem főz, az is használ tányért meg evőeszközöket is, nem mindent pohárból iszik - enni is szokott (otthon is). :)

2021. aug. 19. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!