Mosógép lefolyócsövénél szivárog a víz, de nem tudom jobban meghúzni?
Figyelt kérdés
Régebben sikerült összeillesztenem a lefolyó cső nyílását a mosógépével, és nem szivárgott. Aztán a szerelő letörte szerelés közben, így vettem ismét egy ugyanolyan pipát.
Azonban most bárhogy próbálkozom meghúzni, nem igazán tudom szorosabbra. Igaz csak kézzel próbáltam, de azt hiszem múltkor is elég volt annyi. Valamint próbáltam a bilincset is minél szorosabbra húzni.
Arra nem emlékszem, hogy tekertem-e valami szigetelőszalagot a foglalatra, vagy sem.
Tudnátok segíteni, hogy hogy érhetném el, hogy teljesen szigeteljen? Nem tudom, hogy a pipa melyik végénél is szivárog :\
2021. júl. 4. 20:38
2/2 anonim válasza:
Csavard szét, törölgesd meg a "gumi" tömítést és igazítsd vissza. Esetleg szappanos vízzel kend be és úgy tedd vissza. Nem kell jobban meghúzni, mint ahogy kézzel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!