Hogyan lehet eltüntetni a kutya szagot a porszívóból?
Németjuhász kutyám betegsége miatt benti kutyus lett.
Azzal már megbaràtkoztam, hogy minden tiszta szőr, de porszívózás után nagyon lehet érezni a kutya szagot. Textil porzsák és külön műanyag tartálya is van a porszívónak.
Nálam 2 benti kutya és textilporzsák mellett ez - vagy ugyanezen az elven működő egyéb márka, vagy más illat - tökéletesen bevált:
Annyit változtattam, hogy a hengerkék oldalát használatkor ollóval felnyitottam, így intenzívebben érvényesül.
És az sem közömbös, hogy a porszívózás után kellemes, tiszta, citrusos (vagy amilyet szeretsz) illat van a levegőben.
Mi is ilyen illatosítót használunk, viszont ami fontos, hogy mi eldobható zsákkal.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a textil zsák egy idő után annyira beissza a szagot, hogy hiába mosható, egyszerűen mindig ontja a kutya szagot. Nem érzem higiénikusnak, mert amíg takarítás előtt egyáltalán nem éreztem kutya szagot, közvetlenül utána terjed az egész lakásban. A vége felé már a papír zsák is átveszi, de pont ki kell dobni mire zavaró lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!