Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mikrót mivel szoktatok takarít...

Mikrót mivel szoktatok takarítani?

Figyelt kérdés
Hetente szoktátok takarítani?
2021. máj. 1. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Amikor "kívánja", akkor takarítom. Ugyanazzal a mosogatószerrel, amit a mosogatáshoz is használok.
2021. máj. 1. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
hetente nem, van hogy 2 hétig be se kapcsoljuk. én sima mosogatószerrel és szicóvaccsal szoktam, esetleg konyhai takarítószerrel
2021. máj. 1. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy bogrebe ecetes vizet ontok, azt teszem be, felforralom, bent hagyom par percig. Kitorlom.
2021. máj. 1. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Citromos ciffel szoktam,mosogatószivacs (nem azzal,amivel mosogatok),utànna áttörlöm nedves törlőkendővel.

A tálat is kiveszem,azt külön elmosom,majd konyharuhával törlöm.

Akkor tisztítom,ha látom,hogy kell.

2021. máj. 1. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mit melegítesz benne, mi talán negyedévente ha szoktuk, de nem is melegítünk benne olyan dolgokat amik fröcskölnek mindenfelé. Szivacs+hideg zsíroldó, utána nedves papírtörlő "öblítésnek".
2021. máj. 2. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!