Milyen olyan háztartási géped van, ami miatt imádod az adott házimunkát?
Mondanám, hogy a robotporszívó, de az dolgozik helyettem. :D A pókhálózást illetve a bútorok alatti/mögötti porszívózást változatlanul rühellem. Néha nézem a robotot vagy átsegítem a küszöbön.
Amúgy műszaki érdeklődésűként tökre szeretem a karbantartását is, kis mini barkácsolás.
A mosógépet is kedvelem műszaki érdeklődésűként. Fél éves, de még nem tértem napirendre afelett, milyen halkan centrifugál. Ráadásul mindenféle fura dobmozgása van, a Swing a hintáztatás, a Scrubbing vagy mi a durva hintáztatás stb. Volt, hogy a Sports Wear program majdnem teljes mosási részét végignéztem.
Amúgy jó az automatizálás, rengeteg időt spórol meg.
Én online vásárolok be, amikor tehetem, rendelem az ebédet, robotporszívóm van. Szeretnék felmosórobotot, mosogatógépet (nem fér be....), néha fogok fizetni takarítónőt is.
Főzni igyekszem csak akkor, amikor kedvem van hozzá.
28N
Most határoztam el,venni fogok egy robotfelmosót.
Szerintem imádnám,ahogy végigmegy a lakáson és semmit nem csinálni.
Nem utálok felmosni,de sokkal könnyebb lenne így.
Én utálok felmosni és ez meg is látszódik. :D
Azért ha rendszeresen felmos egy ilyen kis gép, ha meg kiöntünk valamit, odaküldjük, akkor csak hatékony.
Mosogatógép!!!!!!
A mosógép is imádnivaló, bár már nagyon természetesnek vesszük a jelenlétét. Gyerekként én még mostam forgótárcsással és centrifugával. Ráadásul úgy, hogy hoztuk a hideg vizet, és még meg is kellett melegíteni a tűzhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!