Még a Domestos előtti időkben ezt használták mindenre.
2021. ápr. 7. 23:09
2/8 anonim válasza:
Én lefolyó tisztításra használom.
Wc tartályt és a wct is ezzel szoktam kifertotleniteni.
2021. ápr. 7. 23:10
3/8 anonim válasza:
Akinek draga a Domestos, hypot hasznal helyette. Gondolom :)
2021. ápr. 8. 00:49
4/8 anonim válasza:
A minap a felmosóvödörbe tettem belőle, és beleáztattam a felmosófejet is, szépen megtisztította.
Nálunk a '100' Ft-os boltban lehet kapni apró zacskóban hypó port, elvileg 5 literre lenne elég, de nem szoktam kiméricskélni, csak szórok bele a felhasználási helyre egy keveset és arra öntöm a vizet. Igyekszem nem túl gyakran használni, mert nem igazán környezetbarát.
2021. ápr. 8. 01:44
5/8 anonim válasza:
#3 ez nem igaz. Nálunk van domestos és hipo is, de ha valami extra fertőtlenítést igényel/nagytakarítás van, akkor inkább a hipot használom, hetkoznapokra pedig elég a domestos.
2021. ápr. 8. 06:35
6/8 anonim válasza:
5# hatóanyag ugyanaz, ugyan úgy fertőtlenítenek,csak a hyponak rövid a szav ideje( és olcsóbb).
Ezért jobb a fent említett por alak.
2021. ápr. 8. 07:48
7/8 anonim válasza:
A hipó fertőtlenítésre való.
A domestos,a hipó ès bármely fertőtlenítő szer nagyrèszben hipokloridot tartalmaz.
Nátrium-Hipoklorid.
2021. ápr. 8. 08:36
8/8 anonim válasza:
A hipó viszonylag tömény, erősen lúgos nátrium-hidroxid oldatban elnyeletett klórgázt tartalmaz, immár nátrium-hipoklorit formában. Ebből a hipokloritból szabadul fel a levegőből elnyelt szén-dioxid hatására a fertőtlenítő és fehérítő hatású hipoklórossav. A lúgos közeg pedig egyben jó zsíroldó (elszappanosító) hatású. Lepedő fehérítésére is alkalmas, hideg vízben, hosszú ideig történő áztatás során. Nem csodaszer, mert oxidációnak ellenálló foltokra nem hat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!