Milyen zero waste mosogatógép tabletták vannak?
Egy pár napja már keresek de még mindig nem találtam zero waste mosogatógép tablettát. Ha a mosogatógép tablettáról le kell mondani a zero waste életmód során az is oké, de azért ha ismertek valami megoldást a mosogatógép használatára akkor írjatok.
Köszi mindenkinek aki válaszol.
#10: ezt miből következtetted ki, hogy a visszakérdező egyáltalán nem termel szemetet, és csak vízzel mosogat...????
A te felvetésedre próbálunk ésszerű magyarázatot adni. Ha valaki nagyon következetes, az nem csak a csomagolóanyagokra fókuszál a szemét nem-termelésben. Szerintem.
Nyilván nem lehet _mindenféle_ szennyezés nélkül élnünk. A mennyiség csökkentésére kellene koncentrálnunk, a lilaködös álmok kergetése helyett - szerintem.
Egy mosogatógépes mosogatás kb. ötöd annyi vizet használ el, mint egy folyóvizes kézi mosogatás. És a vegyszer is sokkal kevesebb, mint a kézinél. Az, hogy dobozban veszed a tablettát, vagy kimérve - szerintem nem sokat nyom a latban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!