Mit csináljak? Nagyon tehetetlen és elkeseredett vagyok.
Bővebben lent
Figyelt kérdés
A húgommal és az anyámmal élek,és az a nagy probléma,hogy anyám eléggé elhanyagolja a lakásunkat. Csak a saját kis életét éli,bulizgatni jár a barátaival,meg mindenhova,csak éppen soha nem takarít,ha igen,akkor felületesen,és eléggé elszaporodtak nálunk a csótányok is. A barátaimat sem tudom felhívni magamhoz,mert így elég gáz. És úgy érzem,semmit sem tehetek,mert még csak 15 éves vagyok..
2010. aug. 19. 22:17
1/10 anonim válasza:
Tényleg gáz, de Te már 15 éves vagy, takarítani tudsz. Sőt, rendszeresen is tudsz takarítani. Hidd el, menni fog.
2010. aug. 19. 22:26
2/10 anonim válasza:
A legjobb, amit tehetsz, hogy erényt faragsz a szükségből. A probléma, amit írtál, komoly probléma. Viszont ha megoldod, attól több leszel
2010. aug. 19. 22:30
3/10 anonim válasza:
1.Térítsd észhez anyádat!
2.Takarítsd ki legalább egyszer a házat!
3.Hívj vmi csótányírtó szakembert!
4.A húgodat is vondd be anyád észheztérítésébe..
2010. aug. 19. 22:30
4/10 anonim válasza:
Takarítani te is tudsz. Én takarítok nálunk. Portörlés, porszívózás, felmosás, parkettaápolózás stb... 18F
2010. aug. 19. 22:45
5/10 anonim válasza:
Csak ismételni tudom az előző válaszadókat. Már Te is elég nagy vagy a takarításhoz. Tudom, hogy nem a legjobb dolog takarítani, de nem fogsz belehalni. Mikor annyi idős voltam mint Te, akkor a szüleim reggeltől estig dolgoztak, hogy nekem és a testvéreimnek minél több mindent tudjanak biztosítani. Ez azzal járt, hogy mi tartottuk rendbe a lakást a hétköznapokon, mi járunk bevásárolni, néha a nővérem főzött is ezt-azt. Persze hétvégente a szülők mindig visszavették a háztartás vezetését tőlünk.
2010. aug. 19. 23:12
6/10 anonim válasza:
Én is azt mondom,hogy takaríts ki te.Viszont közben szólj anyukádnak,hogy jól figyeljen mit csinálsz,mert ezt kéne neki.Én lehet hogy egy-egy csótányt belecsempésznék a kistáskájába.Mikor a szórakozóhelyen belenyúl pl a pénztárcájáért,és egy csótány szalad ki belőle,akkor talán elgondolkodik.
2010. aug. 19. 23:33
7/10 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok, de már 10éves korom óta segitek anyunak hogy ha kell ebbe beleértem a portörlést, porszívózás,söprögetés,mosogatás meg ilyeneket... és apszolut nem vészes dolog, néha még kikapcsol is :D
Ami azt illeti, nem lehet valami könnyü életed, de erősnek kell lenni, ülj le anyuddal éás mondd el neki hogy nem anyához illően viselkedi, és nektek nagyon hiányzik egy házias anya aki nem azt nézi hogy mikor hol hova bir menni bulizni!!
17L
2010. aug. 19. 23:37
8/10 anonim válasza:
Próbáld meg anyukádat emiatt beégetni a barátai vagy a rokonok előtt.
Amúgy meg te is kitakaríthatsz a hugoddal együtt.
2010. aug. 20. 00:34
9/10 anonim válasza:
"Mikor a szórakozóhelyen belenyúl pl a pénztárcájáért,és egy csótány szalad ki belőle,akkor talán elgondolkodik."
xdxdxd ez igen, nagy arc lehetsz xdxdxd
2010. aug. 20. 11:40
10/10 Lóbébi válasza:
Amíg ide felraktad a hülye kérdésedet már feltudtál volna porszívózni is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!