Domestos internetről?
Mostanában tele vannak a hirdető oldalak olcsó(bb) 5 literes Domestossal. Ezek ugyan olyan jók,mint a bolti? Hogy adhatják majd' 1/3-dal olcsóbban?
Vajon "replika",vagy ilyen drágák a boltok?
Vajon hol szerzik be,hogy még így is haszonnal tudják eladni?
Ha kételkedsz benne, akkor ne rendelj!
Hová kell ilyen rengeteg Domestos egy háztartásban?
Nálunk egy sima félliteres hónapokig elég....
Az elég szomorú kedves első, hogy nálatok az 1 literes hónapokig elég, pláne most, ebben a vírus káoszban. Nálam egy hónap alatt elmegy 2 liter, van, hogy több is.
Kérdező, van még egy nagyon jó tisztítószer, hasonló a Domestoshoz, hígabb, és jobban habzik, tehát kevesebb kell belőle, igaz nem olcsó. 5 L-es kiszerelés, effektíve ipari tisztítószer. Bac Force a neve. (Ecolab gyártja) Tavaly költöztünk az jelenlegi házunkba, előttünk egy idős úr lakott itt, beteges volt a vége felé már nem igazán tudta ellátni itthon a rendet/tisztaságot, gondolhatod itt is mi volt, amikor beköltöztünk. Ezt a szert használtam, de úgy hidd el, hogy 1 literrel frankón kiganyéztam a ház minden helyiségét. Két szoba, egy fürdő, külön wc, konyha plusz előszoba.
Ja...mi a járványtagadó,oltásellenesek táborát erősítjük!
Mint fent említettem,spec.helyzetben kellett.
Csak a boltokban 6-650 körül van/liter(végül vettem)neten meg 2400 volt az 5 literes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!