Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Domestos internetről?

Domestos internetről?

Figyelt kérdés

Mostanában tele vannak a hirdető oldalak olcsó(bb) 5 literes Domestossal. Ezek ugyan olyan jók,mint a bolti? Hogy adhatják majd' 1/3-dal olcsóbban?

Vajon "replika",vagy ilyen drágák a boltok?

Vajon hol szerzik be,hogy még így is haszonnal tudják eladni?

2021. márc. 16. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha kételkedsz benne, akkor ne rendelj!

Hová kell ilyen rengeteg Domestos egy háztartásban?

Nálunk egy sima félliteres hónapokig elég....

2021. márc. 16. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Örökölt,leharcolt lakás,ahonnan a gyűjtögető mániás idős néni kihalt...lehet sejteni,milyen kosz,és szag van.
2021. márc. 16. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Az elég szomorú kedves első, hogy nálatok az 1 literes hónapokig elég, pláne most, ebben a vírus káoszban. Nálam egy hónap alatt elmegy 2 liter, van, hogy több is.

Kérdező, van még egy nagyon jó tisztítószer, hasonló a Domestoshoz, hígabb, és jobban habzik, tehát kevesebb kell belőle, igaz nem olcsó. 5 L-es kiszerelés, effektíve ipari tisztítószer. Bac Force a neve. (Ecolab gyártja) Tavaly költöztünk az jelenlegi házunkba, előttünk egy idős úr lakott itt, beteges volt a vége felé már nem igazán tudta ellátni itthon a rendet/tisztaságot, gondolhatod itt is mi volt, amikor beköltöztünk. Ezt a szert használtam, de úgy hidd el, hogy 1 literrel frankón kiganyéztam a ház minden helyiségét. Két szoba, egy fürdő, külön wc, konyha plusz előszoba.

2021. márc. 18. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért szomorú az, ha valaki nem mérgezi tele a lakását vegyszerrel?
2021. márc. 18. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem mérgezem tele a házat vegyszerekkel, pusztán jobban érezzük magunkat, hogy folyamatosan tiszta a háztartás. 😊
2021. márc. 19. 06:07
 6/8 anonim ***** válasza:
5: tehát placebo.
2021. márc. 19. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
2021. márc. 19. 09:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Ja...mi a járványtagadó,oltásellenesek táborát erősítjük!

Mint fent említettem,spec.helyzetben kellett.

Csak a boltokban 6-650 körül van/liter(végül vettem)neten meg 2400 volt az 5 literes.

2021. márc. 19. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!