A WC pereméről hogyan lehet leszedni a vízkövet? A probéma az, hogy onnan lefolyik, amit ráöntök.
A sima kefélés nem hozza le, ezért az kellene, hogy álljon rajta a Domestos vagy más egy ideig. Ez működik a vízszintes felületeken, de a függőleges felületeken nem, mert onnan lefolyik.
Van valami praktika, hogy azt is ki lehessen tenni hosszabban a szer hatásának?
Jó az előbb írt benedvesített papírtörlő, de megfelel a rongy is. Áztasd át valamelyiket vízkőoldó szerrel, éjszakára terítsd rá a megtisztítandó felületre (ha elállna, bármivel támaszd ki, reggel távolítsd el. Ha kell a köv. éjszakár ismételd meg.
Mellesleg kérdezem: hogyan jut a külső peremre annyi víz, hogy ott ideje legyen megszilárdulni és bevízkövesedni? Nem értem.
6: Ezt a képet a netről szedtem, és itt is látszik, hogy a karima peremén van lerakódás: [link]
Lehúzáskor odafröccsen, és egy idő után nekem is olyan lerakódásos lesz a perem, mint a képen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!