Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért van az, hogy a mosásnál...

Miért van az, hogy a mosásnál nem jön ki rendesen a folt/piszok a ruhából?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
mert nem a foltnak és a ruha anyagának megfelelően mosol
2010. aug. 17. 06:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem jó minőségű a mosópor, amit használsz, nem megfelelő a víz hőfoka, nem áztattad be a ruhát makacs folt esetében.
2010. aug. 17. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy túl teleraktad a gépet és nem tudja eléggé dobálni a ruhákat.
2010. aug. 17. 17:49
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! milyen mosóport ajánlotok, mert szerintem azzal lesz a gond...
2010. aug. 17. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:

a legolcsóbb noname vacakkal mosok és az ajánlott mennyiség felét teszem bele... foltra mosószappant kenek és ecettel v ecetes öblítővel mosok...a fehérekhez, ha foltosak ecetet és szódabikarbónát dobok a dobba, hogy pezsegjen....

és van egy folyékony tide-om a makacs foltokhoz, csak ráteszem, állni hagyom és mosógépbe dobom

és sosem tömöm túl a gépet, ahogy írta itt valaki ;)

2010. aug. 17. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok a teletömős, Ariellel mosok és szerintem szuper. Ha egy ruhán olyan folt van, ami nem jön ki elsőre, azt kimosom még egyszer és kész, nem kell mindenféle borjúbélszappanokkal vacakolni. Egy nagy flakon színes és fehér kettőnknek pont egy évig volt elég, szóval szerintem nem is drága. Kb 2-3ezer ft/fő/év. Öblítőnek meg ecetet rakok bele, az semlegesíti az esetleges maradék mosószert.
2010. aug. 17. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
A Tide nekem nagyon nem jött be, nem volt hatékony és nem volt jó illata a ruháknak. Áttértem az Ariel-re (sima mosópor, nem a folyékony) és bevált.
2010. aug. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!