Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tényleg jó az ecet ablakpucolá...

Tényleg jó az ecet ablakpucolásra?

Figyelt kérdés

Nem marad csíkos ?

És ha van még valami ilyesmi praktikátok, hogy mit mivel és hogyan mostok vagy takarítottok vagy ápoltok stb.

Légyszi írjátok már le nagyon érdekelne.

2010. aug. 16. 21:30
 1/7 anonim válasza:
Nagyon jó rá. De csaptelepet is nagyon szépre meg lehet vele csinálni. :)
2010. aug. 16. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Keress rá a keresőben:(Itt a GyK-n) Mire jó az ecet a házttartásban? Nagyon sok jó tanácsot kaphatsz.

Igen jó ablakpucolásra is.

2010. aug. 16. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. Én is azzal tisztítom az ablakokat. Forró vízbe teszek belőle, egy rongy kell hozzá, és papírtörlővel törlöm szárazra. Ha épp nincs, egy másik tiszta száraz roggyal. Nekem nem marad csíkos.
2010. aug. 16. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Az ecet más nyelveken egyszerűen annyit jelent, hogy sav. Nem véletlenül. Ennélfogva elég jó a tisztítóhatása. Hasonlóan a kólához, amivel viszont csak wc-t érdemes tisztítani, mert ugyan a koszt lemarja, de ragacsos izét hagy a helyén.

Végülis nem drága tisztítószer, a CBA webáruházában találtam az alábbi árat:

Chef ételecet 10% 1l 1040700-0004 143 Ft

Én ettől még élelmiszert nem használnék ablakpucolásra. Részemről LOC ablaktisztító a megoldás, de a szokásos vegyipari szörnyűségeknél jobb az ecet.

2010. aug. 16. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ecet jó,és nem csíkos töle ablak,tükör,csaptelep,klotyó,csempe,ragyog!
2010. aug. 16. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Féltéglával nem lesz csíkos.
2010. aug. 16. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Én egyszerű mosogatószeres vizzel lemosom és jó nedvszivó újsággal áttörlöm, szép lesz tőle üveg, tükör.Az ecet szagát nem szeretem, igy nem használom takaritáshoz.
2010. aug. 17. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!